Storhamar knuste Manglerud Star

MS-Storhamar 2-7 (2-0, 0-4, 0-3): MS, uten Mats Trygg, Håkon Nilsen og Emil Frøshaug, ledet med to etter første periode, så sa det stopp hjemme mot Storhamar.

Bilde 1 av 4
  • Der er kampen over, og Storhamar vinner til slutt hele 2-7. Ikke et helt korrekt bilde av kampen, men etter en god start for MS, så var det bråstopp. I den første perioden var hjemmelaget effektive og scoret to, men i de to siste var det Storhamar som viste effektivitet, mens MS sløste med sjansene. Etter hvert rant målene inn, og flere av dem burde nok også Furseth ha tatt. Når han ikke gjør det blir resultatet styggere enn prestasjonen for MS sin del.
  • 2-7! Med tre minutter igjen av siste periode øker Eskild Bakke Olsen ledelsen til Storhamar. Nok en gang et svakt skudd, som Furseth bør ta, men den sniker seg inn mellom beina på MS-keeperen.
  • 2-6! MS spiller pucken rett på bladet til Christian Larrivée foran Furseth. Larrivée limer pucken opp i krysset.
  • 2-5! Patrick Thoresen drar seg forbi ute på høyre side. Avslutningen blir ganske slapp, men finner likevel veien forbi Furseth. Ikke helt patent målvaktspill.
  • Spilit i ni minutter, og Jesper Öhrvall hamrer pucken i krysstanga - og ut.
  • Flott Storhamarangrep der til slutt Ahlholm kommer alene med Furseth, like foran MS-keeperen dytter han pucken ut til Zettergren, men han får litt skrått hold, og legger pucken på utsiden av det mer eller mindre tomme målet.
  • Storhamar avslutter overtallspillet med et godt angrep der Edvardsen til slutt avslutter fra høyre, men Furseth redder. Med det er også MS fulltallige.
  • Steffen Thoresen og Mats Aleksander Henriksen spiser over halvminuttet i offensiv sone.
  • Utvisning til MS! Alexander Kristiansen får to minutter for albuetakling mot Robin Dahlstrøm.
  • Joachim Engebråten Hermansen kommer alene med Strand, men avslutningen er svak.
  • MS åpnet perioden med fem mot fire. Ikke skapt all verden. Storhamar fulltallige nå.
  • Tredje periode er i gang!
  • Andre periode er over, og Storhamar tar denne 0-4! Rollene er altså byttet om, for her er det MS som ikke har klart å omsette spillet og sjansene til mål. Det har Storhamar klart, og dermed leder hedmarkingene 2-4. Vi er tilbake når tredje periode settes i gang.
  • Utvisning til Storhamar! Robin Dahlstrøm får to minutter for krysstakling. 23 sekunder igjen av perioden.
  • MS med nye gode muligheter. Først en puck som sklir gjennom målgården til Storhamar uten at noen får pirka den inn. Deretter bommer Finstad på en helt åpen MS-spiller rett foran Storhamar-målet.
  • 2-4! Patrick Thoresen slipper plutselig løs ute på høyresida, men denne gangen stopper Furseth forsøket. Returen til Ole Einar Andersen er han derimot sjanseløs på.
  • Storhamar er fulltallige. MS får ikke til noen verdens ting denne gangen heller.
  • Utvisning til Storhamar! Øksnes får to minutter for roughing.
  • Pontus Finstad fortsetter å dele ut parkeringsbøter til Storhamar-spillerne. Denne gangen er det Eskild Bakke Olsen som havner på etterskudd. Men Finstad klarer ikke å lure pucken forbi Strand.
  • Kjetil Martinsen i det lekne hjørnet bak målet til Storhamar. Spiller vegg med baksiden av målet rundt en Storhamar-spiller og får dratt seg rundt og avslutta på backhand, men Strand redder. Dropp i offensiv sone for MS.
  • Storhamar får satt opp Jimmy Andersson på et direkteskudd, men det er løskrutt i børsa til backen.
  • Det var to veldig kjappe minutter for MS. Får ikke til noe utenom stolpeskuddet til Martinsen. Storhamar får en stor mulighet på tampen av overtallet når Pontus Finstad mister pucken på vei framover. Patrick Thoresen finner Ahlholm til venstre, men nok en gang er Furseth kjapt over og redder mesterlig.
  • Kjetil Martinsen skyter i stolpen!
  • Utvisning til Storhamar! Salsten får to minutter for tripping
  • de La Rose med et skudd over målet, men returen fra vantet havner hos Edvardsen like ved Furseths høyre stolpe, men sisteskansen til MS er kjapt over og redder.
  • MS har klart å løfte seg litt høyere i banen nå de siste minuttene etter en blytung start på midtperioden.
  • 2-3! Og der har Storhamar snudd kampen. MS får en utvisning ,og rett fra dropp i fem mot fire får Patrick Thoresen pucken. Landslagsspilleren avslutter enkelt over Furseths høyre skinn - og i mål.
  • 2-2! Martin Rønnild tar med seg pucken fra midsonen og avslutter sikkert forbi Furseth. Storhamar har utligna i løpet av de første tre minuttene i andre periode.
  • 1-2! Det slår sprekker i MS-forsvaret og det åpner seg opp sentralt i sonen for Sondre Bjerke som alene med Furseth er klinisk og reduserer for Storhamar.
  • Pontus Finstad på farten igjen. Parkerer Storhamar-forsvaret og kommer til en avslutning fra kort hold til venstre for Strand, som redder.
  • Andre periode er i gang!
  • Første periode er over og MS leder 2-0. Storhamar har hatt noen ganske lange, tunge angrep uten å kunne vise til de helt store mulighetene. Selvfølgelig med unntak av Rasmus Ahlholms kjempemulighet. MS er kvikke, og gode, i sine angrep og har fått uttelling to ganger. Vi er tilbake igjen når andre periode er i gang.
  • Utvisning til Storhamar! Flott angrep av Manglerud Star der først Boroczky finner Kjetil Martinsen med en lang pasning opp på offensiv blålinje. Martinsen sender pucken videre i retning Pontus Finstad som alene med keeper såvidt får en liten retningsforandring på pucken, men hindres av Jimmy Andersson som får to minutter for slashing.
  • Ett minutt igjen av første periode.
  • 2-0! 38 sekunder ut i overtallet finner Mathias Trygg lagkamerat Peter Birkheim Andersen med en puck fra høyre og ut til venstre. Den unge backen hamrer pucken opp i nettaket fra kort hold ute til venstre.
  • Utvisning til Storhamar! Jimmy Andersson får to minutter for farefullt spill med høy kølle mot Jesper Öhrvall.
  • MS fulltallige.
  • Bra tempo på pucken i overtallet til Storhamar, men de svikter i avslutningene.
  • Utvisning til MS! Christer Simonsen får to minutter for krysstakling.
  • 1-0! Steffen Ratejczak dukker opp på returen etter et skudd fra Pontus Finstad og lirker pucken inn under Strand.
  • MS har våkna nå. Pontus Finstad på farten på venstresida, drar seg ned bak målet og får lagt pucken opp foran kassa til Storhamar før han runder bak målet. Sklir til slutt inn til Strand.
  • Fint MS-angrep ender med at Tord Thoresen legger pucken på mål. Jesper Öhrvall forsøker å slå returen i mål på tennis. Vold Engebråten liker forsøket dårlig og skubber til svensken i etterkant.
  • Didrik Nøkleby Svendsen drar seg forbi en Storhamar-back fra venstre og kommer inn foran Strand. Forsøket på backhand stoppes imidlertid av Storhamars sisteskanse.
  • Storhamar med bra trykk også etter overtallet, men MS holder stand foreløpig. Spilt i åtte minutter.
  • De to målscorerne til MS fra forrige kamp mot Lillehammer er på plass på tribunen for å få med seg kveldens kamp.
  • Rasmus Ahlholm får en kjempemulighet på en retur ute til venstre. Smeller pucken i tverrligger og ut, men det dømmes mål. Etter en liten konferanse mellom dommerne velger de likevel å annulere scoringen.
  • Utvisning til MS! Peter Birheim får to minutter for krysstakling.
  • Mathias Trygg drar seg forbi Bjerke og Mostue og kommer alene med Strand, som er offensiv og kaster ut spaken mot Trygg, og lykkes.
  • Vi er i gang!
  • Ole Morten Furseth vokter buret for Manglerud Star. Jonas Strand står i kassa til Storhamar.

Velkommen til livebloggen fra kampen mellom Manglerud Star og Storhamar.

Manglerud Star har hatt en god start på sesongen med to seire mot Vålerenga, og en 2-1-seier borte mot Lillehammer mandag. De har også to tap - mot Stjernen og Frisk. Dette er altså den sjette treningskampen til MS denne sesongen.

Storhamar kommer nylig fra KIK Trophy i Kristiansand der de slo Sparta, og tapte for Stavanger.

Håkon Nilsen og Mats Trygg scoret hvert sitt mål i 2-1-seiren mot Lillehammer sist, men er ikke med i kveldens kamp. Det er heller ikke Emil Frøshaug.