Sterk snuoperasjon av Rangers

(New York Rangers - Nashville Predators 4-3). Hjemmelaget lå under 0-2, men i den siste perioden snudde alt i Madison Square Garden i natt.

NEW YORK: En assist fra Mats Zuccarello i tredje periode var med på å løfte New York Rangers til seier hjemme mot Nashville Predators.

Det var gjestene fra sør som satte inn det første målet i Madison Square Garden, da Cody McLeod sørget for 1–0. I andre periode la Calle Järnkrok på for gjestene, før Rangers startet opphentingen.

Michael Grabner reduserte før J.T. Miller sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause på 2–2.

Fem minutter ut i tredje periode var det duket for radarparet Mats Zuccarello og Chris Kreider. Som så mange ganger denne sesongen bidro Zucca med en assist som traff kneet til Kreider før den satt i nettet bak Nashvilles målvakt.

Med nøyaktig fire minutter igjen på klokken, var det J.T. Millers tur igjen, mens Roman Josi fra Predators var sistemann som scoret da han reduserte for Nashville og fastsatte sluttresultatet til 4–3 i favør av hjemmelaget.

Mats Zuccarello fikk 19 minutter på isen i nattas oppgjør i New York. (NTB)

Resultater:

National Hockey League (NHL), grunnspillet:

Boston Bruins – San Jose Sharks 6-3, Buffalo Sabres – Anaheim Ducks 2-5, Columbus Blue Jackets – Vancouver Canucks 0-3, New York Rangers – Nashville Predators 4-3, Philadelphia Flyers – New York Islanders 1-3, Washington Capitals – Detroit Red Wings 6-3, Florida Panthers – Los Angeles Kings 3-6, Ottawa Senators – Dallas Stars 3-2, Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues 1–2 e.f., Arizona Coyotes – Montreal Canadiens 4–5 e.f., Colorado Avalanche – Pittsburgh Penguins 1–4.