Stavanger Oilers slo Manglerud Star

Manglerud Star - Stavanger Oilers 0-2 (0-1, 0-0, 0-1): MS klarte ikke å få pucken i mål hjemme mot Stavanger Oilers.

Bilde 1 av 3
  • Der er det over i Manglerudhallen, og Stavanger Oilers vinner 0-2.
    MS får aldri pucken i mål i kveld, og de skaper heller ikke veldig mange store muligheter. Men de skaper noen, og de tar de ikke godt nok vare på. Bortsett fra den lillekvalitetsforskjellen foran mål ved et par anledninger er det en ganske jevn kamp mellom to lag som kommer til å se ganske annerledes ut når de møtes i seriespillet.
  • Utvisning til Manglerud Star! I stedet for å legge ytterligere trykk på Oilers blir det i stedet for overtall for Oilers med 1.03. Peter Birkheim Andersen får to minutter for slashing.
  • MS etablerer seg i angrep med 1.45 igjen, men Livingston velger merkelig nok ikke å ta ut keeperen der.
  • Stavanger er fulltallige.
  • Med få sekunder igjen av undertallet for MS kommer de selv til en god mulighet. Eller rettere sagt; Steffen Thoresen kommer til en god mulighet, for veteranen gjør alt selv når han drar seg forbi på offensiv blålinje og får fritt leide litt ut til venstre for Holm. Skuddet står imidlertid ikke i stil til forarbeidet - det går rett på Holm.
  • Utvisning til MS! Kjetil Martinsen får en takling av Bryhnisveen på offensiv blålinje og blir liggende på isen uten hjelm, mens pucken ligger rett ved siden av. Martinsen kommer seg til slutt opp og blir møtt av Berg-Paulsen som dulter borti han. Det liker han svært dårlig og rabalderet er i gang. Det hele ender med at Martinsen får to for roughing.
  • Stor mulighet for MS! Pucken havner hos Öhrvall i slottet, men svensken tar seg akkurat så god tid at Ulriksen rekker å kaste seg inn foran i siste liten. God involvering av Oilers-backen. Pucken går over vantet.
  • Utvisning til Stavanger Oilers! Vikingstad får to minutter for farefullt spill med høy kølle. Nå da MS?
  • MS er fulltallige.
  • Hallgren mister skjæret når Oilers kommer tre mot to. Det betyr i stedet for tre mot én, men Kissel forsøker avslutninga - som Haugen har kontroll på.
  • Utvisning til MS! Kjetil Martinsen får to minutter for hekting. Drøyt ni og et halvt minutt igjen av tredje periode.
  • Igjen spretter pucken rett på bladet til en Oilers-spiller foran målet til MS, men Haugen er fint med igjen når Talge forsøker seg. I etterkant er Talge ganske misfornøyd med et eller annet og går etter både Sander Boroczky og Alexander Kristiansen uten å få noen særlig respons. Men ingen utvisning for Talge.
  • 0-2! Ulriksen skyter fra blå - og pucken treffer Brassart foran mål, før den detter ned på bladet til Ludvig Hoff som dobler ledelsen for Stavanger Oilers.
  • Nilsen fyrer av og pucken går via en Stavanger-kølle og spretter inn mot Holm. Hverken Finstad eller Steffen Thoresen får pirka pucken i mål.
  • Mathias Trygg roter bort pucken i egen sone og den sklur til Hurrød som kommer alene med Haugen. Forsøker skuddet, men Haugen er bra med, med blokkhansken.
  • MS får en bra mulighet når pucken sklir til Boroczky som står ved siden av målet til Holm. MS-spilleren får to muligheter før Holm får blokkert.
  • Stavanger har tatt styringen i starten av den tredje perioden. Spilt i tre minutter. Ingen store muligheter foreløpig til noen av lagene.
  • Stavanger åpner med en ... icing!
  • Tredje periode er i gang!
  • Stavanger holder unna og går til andre pause med 0-1. Bedre periode av MS, men stadig ingen mål til hjemmelaget. Men de nærmer seg. Jevn kamp så langt. 18-27 i skudd.
  • Utvisning til Stavanger Oilers for å ha for mange spillere på isen. Simen Talge soner. MS er forresten fulltallige. Så fem mot fire i to fulle minutter for vertene.
  • For en redning av Lars Haugen! Får et skudd på seg langs isen. Pucken havner ut til Søberg som har hele målet å skyte på. Han lader og klemmer til mot det åpne buret, men som troll i eske dukker Haugen opp og redder. Mesterlig gjort, og høster samtidig dagens høyeste applaus fra Manglerudhallen. Vel fortjent!
  • Utvisning til MS! Dennis Rystad får to minutter for slashing.
  • MS spiller seg til en gigantmulighet med 15 sekunder igjen av overtallet. Kombinerer presist og hurtig før pucken havner på bladet til Joachim Engebråten Hermansen som har en del nett å skyte på, men setter pucken over mål. Stavanger er fulltallige nå.
  • Utvisning til Stavanger Oilers! Ulriksen får to minutter for krysstakling på Jesper Öhrvall.
  • Oilers med et skikkelig kjør i overtallet, men mislykkes litt i de avgjørende pasningne og skuddforsøkene og dermed blir det ingen kjempestore muligheter for gjestene. Nå er MS fulltallige.
  • Kissel fyrer på en oppdekka Haugen fra høyre. Skuddet går lavt før det treffer noen foran målet og pucken seiler over tverrliggeren.
  • Utvisning til MS! Ole Holm får 2+10 minutter for takling bakfra på Jeppe Meyer.
  • MS presser bra på her nå med lange angrep. Nærmer seg en utligning.
  • Manglerud Star varter opp med et flott angrep. Mathias Trygg drar seg fint fri bak mål og spiller pucken bak seg opp til Kjetil Martinsen som står skrått til venstre for Holm som er på vei over til motsatt side. Skuddet er godt, men Holm rekker tilbake og får redda.
  • MS-kaptein Joachim Engebråten Hermansen får en kølle i ansiktet, men det blir ikke utvisning til Stavanger. Der slapp de nok unna en 2+2 minutters utvisning.
  • God mulighet for Mathias Trygg som sniker seg i mellom Oilers-backene. De får forstyrra han litt likevel og den nest siste berøringa blir litt dårlig av Trygg, som havner litt ut mot venstre. Men kan klarer på frekt vis å legge pucken rolig langs isen mot motsatt hjørne, med helen av køllebladet. Holm redder såvidt!
  • Stavanger fikk ikke noe ut av de første sekundene. Østby avslutter i fanget på Haugen i det MS blir fulltallige.
  • Da er andre periode i gang! Stavanger i spill fem mot tre i fire sekunder. Deretter 20 sekunder i fem mot fire.
  • Både MS og Stavanger Oilers har med hele seks gutter som er født i 2000 eller seinere i kveldens kamp.
  • Første periode er over på stillingen 0-1 til Stavanger Oilers. Begge lag har fått forsøke seg litt i overtall uten å lykkes spesielt godt. MS har vært gode i fem mot tre spillet og stått i veien for mye på tampen av perioden. Utenom dette har det vært en ganske jevn periode, men et lite overtak til Stavanger Oilers har det vært. Sånn sett greit at gjestene er foran med ett etter de første 20.
  • Stavangers Mathisen får masse plass til venstre, og bør spille Berg-Paulsen i slottet, men ser ikke det og tar med seg pucken inn på mål selv, og Haugen redder.
  • Utvisning til MS for å ha for mange spillere på isen. Spill fem mot tre for Stavanger nå i halvannet minutt.
  • Utvisning til Stavanger Oilers! Østby får to minutter for hekting.
  • Fire minutter igjen av første periode når Boroczky setter fart for MS. Slår pucken inn foran mål, men treffer kun en Oilers-kølle. Men den havner tilbake på bladet til Alexander Kristiansen, men skuddet hans er Holm med på.
  • Birkheim Andersen og Brassart i tottene på hverandre. Vært ganske bra temperatur mellom de to lagene så langt faktisk.
  • Stavanger fikk lite ut av overtallet sitt. Hadde et greit trykk det første halvminuttet, etter det ble det lite. Steffen Thoresen kom til et skudd for MS den andre veien også.
  • Utvisning til MS! Mats Aleksander Henriksen får to minutter for slashing. Den så ikke riktig ut, og Mathias Trygg tar en prat med dommerne i etterkant.
  • Stavanger har først og fremst vunnet den fysiske kampen i Manglerudhallen. Gjestene er overlegne i duellspillet foreløpig.
  • Igjen kaster Oilers pucken på mål og stormer på med tre mann. Kaotisk, men MS får til slutt pucken unna.
  • Fin mulighet for Mathias Trygg som rusher i angrep. Får klemt ut et slagskudd fra venstre side, men Holm redder med skinnet.
  • 0-1! Stavanger Oilers tar ledelsen med 28 sekunder igjen av overtallet. En spesiell situasjon der Kissel bommer på tomt mål fra få centimetere. Det gjør ikke så mye når den i stedet for havner på bladet til Berg-Paulsen. Han klarer å skyve pucken over streken.
  • Utvisning til MS! Oilers-trykket presser Öhrvall til å spille pucken over vantet, og han får to minutter.
  • Stavanger avslutter undertallet med et par feite sjanser i sin favør. Først er det Haugen som spiller bort pucken, og Kissel får til slutt en ålreit mulighet. Like etter får Søberg en enda større en når han havner helt alene med Haugen. Får fyre helt uhindra midt i mellom doppunktene, men Haugen redder mesterlig.
  • Utvisning til Stavanger Oilers! Bryhnisveen får to minutter for roughing.
  • Öhrvall og Talge i klinsj inne foran målet til MS etter et skudd fra Oilers. Talge ender til slutt over Manglerud Stars svenske.
  • Sveum får fyre ute fra høyre, Haugen må gi en retur som Aarthun er nær ved å få tak i.
  • Strandborg runder rundt målet til MS, og spiller pucken inn foran målet, men ingen Stavanger-spillere var å finne i den andre enden av forsøket.
  • MS åpner med en ... icing!
  • Vi er i gang i Manglerud ishall!
  • Manglerud Stars Sander Boroczky tusler av isen etter oppvarming.
  • Velkommen til kampen mellom Manglerud Star og Stavanger Oilers.
    Begge lag har en del spillere ute til kveldens kamp. For Manglerud Star mangler Emil Frøshaug, Mats Trygg, Didrik Nøkleby Svendsen, Joachim Lunde Hermansen, Steffen Ratejczak og Tord Thoresen.
    Tilbake i dagens kamptropp er Håkon Nilsen og Mathias Trygg.

Stavanger mangler Jonas Wikstøl, David Morley, Andreas Klavestad, Daniel Bøen Rokseth, Magnus Hoff og Tommy Kristiansen. I tillegg venter Chris Rumble på behandling av innreise- og oppholdstillatelse, mens Joey Martin er på plass i Stavanger, men har foreløpig karantene.
    Jonas Haughom og Thomas Berg-Paulsen begge er tilbake etter skader.