Slutt på hederlige tap

1. divisjon: Høytrykkskampene står i kø for KFUM. Opprykk og cupfinale ligger i potten.

(Aalesund - KFUM Oslo 2-1). KFUM var nære, men klarte heller ikke å ta poeng fra Aalesund. Det har ingen klart på Color Line arena denne sesongen og Lars Bohinens lag har rett kurs for Eliteserien neste år.

Sandefjord søndag

Men KFUM hadde moment da de tok ledelsen på straffespark rett før pause og spilte med en mann mer den siste halvtimen.

Tapet var det første siden 21. juli da de også tapte for Aalesund. Trener Jørgen Isnes håper det er slutt på såkalte hederlige tap.

– Alle var skuffet etter tapet i Ålesund, og det skulle vi være. Men nå er det over. De neste store kampene kommer, sier han til klubbens nettsted.

Og neste anledning er oppgjøret mot en annen opprykkskandidat søndag. Da kommer Sandefjord til KFUM arena. Også det et lag KFUM tapte for i vårsesongen.

Fem poeng ned

KFUMs høstplan er å holde plassen blant de seks beste slik at de får spille kvalifisering om opprykk. Nå skiller det fem poeng ned til Kongsvinger og Raufoss på den siste plassen. KFUM ligger på 4. plass bak Aalesund, Start og Sandefjord.

Da verken David Tavakoli, Robin Rasch eller Stian Sortevik klarte å utnytte de store mulighetene KFUM fikk i sluttfasen, ble dette KFUMs første nederlag på nesten to måneder.

Torsdag er det ny fest på Ekeberg. Da kommer Odd til en historisk kvartfinale i cupen.