Sport

Skeid-stopper får ikke napp i Eliteserien

Skeids midtstopper Mansour Gueye håper på spill i Eliteserien, men har ikke fått napp ennå.

Skeids midtstopper Mansour Gueye har inntil nylig trent med Sarpsborg 08. Da laget slo Moss 3–0 i en treningskamp nylig startet Gueye som midtstopper ved siden av Igor Jonavovic, en annen prøvespiller.

Gueyes kontrakt med Skeid gikk ut etter forrige sesong og den storvokste midtstopperen ga beskjed om at han ønsket å prøve seg på et høyere nivå. Sarpsborg-trener Geir Bakke ville bruke noen treninger og kamper for å bestemme seg for om Gueye får kontrakt eller ikke. Det endelige svaret ble nei denne uka.

Også i Strømsgodset

– I Skeid planlegger vi sesongen uten Gueye i troppen, sa trener Tom Nordlie til Dagsavisen før jul.

24-åringen som er født i Senegal var også på treninger med Strømsgodset etter at sesongen var over i fjor høst. Der ble det heller ingen kontrakt.

Gueye kom til Skeid fra Oslo City foran 2014-sesongen og har også vært kaptein for laget som ble beste Oslolag i 2. divisjon 2017.

Foran 2016-sesongen var det en rekke klubber som var interessert i ham.

Fikk nei i Sarpsborg

- Mansour gjorde et godt inntrykk hos oss, men det ble ingen kontrakt denne gangen, skriver sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen i en sms til Dagsavisen.

Klubben er på jakt etter nye midtstoppere etter at Sigurd Rosted (tidligere Kjelsås) ble solgt til Gent i belgisk fotball.

Hvis Gueye ikke får kontrakt i Sarpsborg 08 kan retur til Skeid være aktuelt.Skeid spiller sin første treningskamp mot Moss på Nordre Åsen 4. februar.

Det har ikke lykkes Dagsavisen å få en kommentar fra Mansour Gueye sjøl.

Mer fra Dagsavisen