Skeid slo Tromsdalen - såvidt

Skeid - Tromsdalen 3-2 (1-0): Skeid ledet komfortabelt med tre, så holdt de på å kaste bort alt sammen.

Bilde 1 av 5
  • Der er det over! Skeid vinner til slutt 3-2. Vi kommer tilbake med reaksjoner om litt.
  • Haugevis av innlegg! Skeid holder unna!
  • Tromsdalen har flytta opp alt, og presser på! Men ingen store muligheter ennå. Femmeter for Skeid nå.
  • Vi er inne i overtida!
  • 2-3! Så kommer den andre reduseringen også. Først bruker Skeid-keeper Lysgård Nordby for lang tid og Tromsdalen får blokkert utspillet. Returen redder Skeids målvakt mesterlig, men på innlegget like etterpå slurver Lysgård Nordby igjen og glipper ballen. Mer eller mindre åpent mål for Anders Karlsen, som reduserer for andre gang! Fire minutter igjen!
  • Kaba og Kidane kommer inn for Skeid. Ut med Buduson og Braaten. Spilt i 83 minutter.
  • 3-1! Veldig enkelt for Tromsdalen som slår en ball rett igjennom forsvaret til Skeid uten særlig vinkel. Likevel kommer Vegard Lysvoll helt alene med Nordby Lysgård, og chipper ballen enkelt i nota.
  • 78 minutter spilt og Skeid gjør et nytt bytte: Gahedamini ut, Marius Brinck Rygel inn.
  • Stor mulighet for Henning Tønsberg Andresen som har kommet inn. Får avslutte inne i 16-meteren, men skuddet går rett på målvakta.
  • Tafoeek Ismaheel og David Hickson ut, Marcus Victorio og Henning Andresen inn for Skeid.
  • 3-0! Kjempekontring av Skeid etter et hjørnespark imot. Ishmael ligger igjen oppe og får ballen. Hickson legger på sprang og får ballen fint av Ishmael før Hickson serverer ballen tilbake til Ishmael som kommer alene med TUIL-keeperen. Ishmael triller så ballen uselvisk videre til Buduson som kan spasere ballen inn i mål. Glimrende Skeid-fotball!
  • 2-0! Skeid får frispark ute til høyre. Gahedamini slår et godt innlegg og Berglie stiger til værs og stanger inn 2-0.
  • Daniel Braaten viser seg fram. Drar seg helt ned til dødlinja inne i feltet, finter en TUL-spiller på rumpa med en innlegssfinte - Buduson skriker på bakerste om å få ballen tidlig, men Braaten velger bort det alternativet og finner heller Ishmael med en høy ball 45 grader ut i stedet for. Ishamael førsøker seg på et brassespark som det ikke blir noe ut av.
  • På første stolpe igjen, men denne gangen klarerer Skeid til innkast.
  • Skummelt slått på første stolpe. Blir en duell mellom Lysgård og en TUIL-spiller og nytt hjørnespark for gjestene.
  • I muren - og til hjørnespark for Tromsdalen.
  • TUIL får (et kanskje litt billig) frispark på katen av 16-meteren. Litt ute til venstre. Løvland stiller seg opp ...
  • Starten på andreomgang har sett ganske lik ut som den første. Skeid har mye ball, spiller tidvis fin fotball, mens TUIL er farlige på kontringer. Nå var de på farten igjen, men skuddet endte til slutt langt over mål. Kampen lever ...
  • Ishmael og Braaten kombinerer fint inn i feltet til Tromsdalen. Førstnevnte slår ballen lavt inn foran mål, men gjestene får klarert.
  • Andreas Løvland klemmer til for TUIL like utenfor 16-meteren. Ballen treffer Hassan Yusuf i magen - muligens litt lenger ned - og han blir liggende. Ballen havner på foten til en annen Tromsdalen-spiller like utenfor 16-meteren, men dommeren velger å blåse av. Heldige der Skeid.
  • Andre omgang er i gang!
  • Da er det pause i LSK-hallen. Skeid leder 1-0 etter en fin omgang av "vertene", men TUIL var farlige på kontringer, så det må Skeid se opp for i andre omgang. Vi er tilbake når den sparkes i gang!
  • Tromsdalens Casper Øyvann har rappa den gamle manken til Daniel Braaten, fargelagt den, og satt den på sitt eget hode. Dagens sveis!
  • Ny fin mulighet for Skeid. Nytt innlegg fra høyre som til slutt havner i beina til Buduson på motsatt side, inne i feltet. Spussen får tid til å sikte, og skyte, men misser nærmeste stolperot med noen få centimeter.
  • God periode av Skeid nå med ti minutter til pause. David Hickson på farten inne i feltet, men får aldri skutt. Ender med et innlegg som blir blokkert og hjørnespark.
  • Innlegg i retning panna til Buduson som står ganske alene inne i TUILs felt, men den blir litt for høy.
  • Pussig situasjon der en lang ball blir slått i retning Tromsdalens spiss Gabriel Andersen. Fredrik Berglie går i duellen og ballen går rett til værs. Hverken Berglie eller Andersen aner hvor ballen blir av, og til slutt dukker Ghaedamini opp og tar ballen. Kunne blitt en farlig situasjon.
  • Men de kan ikke føle seg for trygge på tribunen. Tromsdalen er centimetere unna en utligning når David Hickson blir dratt av litt for lett på Skeids høyreside. Innlegget er veldig nær å koble seg på skotuppen til en helt umarkert Andreas Arntzen.
  • Bra med okser på plass i LSK-hallen i dag - både med og uten skjerf og flagg. De ser ut til å kose seg nå.
  • 1-0! Skeid presser på og til slutt havner ballen i beina til Felix Leenborg Anthonessen som lurer ballen inn ned i venstre hjørne! Anthonessens første mål i Skeid-drakt.
  • Stor sjanse til Tromsdalen! De har vært småfarlige på kontringer de første 20 minuttene, og nå fikk de en ordentlig god mulighet ut av det også. Berglie blir ganske alene med tre TUIL-spillere. Gabriel Andersen forsøker skuddet fra høyre, men den går like til side for mål.
  • Godt angrep av Skeid. Njie Kah vender bort mannen sin på høyre side, midt på banen. Spiller en kort pasning før den lange kommer i bakrom på Daniel Braaten, men den blir en knapp halvmeter for lang for veteranen.
  • Skeid har tatt seg god tid med ballen i angrepene i starten av kampen, foreløpig bare tilløp til gode muligheter for oksene.
  • TUIL på en snarvisitt på Skeids banehalvdel, men avslutningen til Mathias Sundberg blir ikke all verden.
  • Tromsdalen har allerede rukket å lage et par frispark. Begge i ganske ufarlig område, midt på banen.
  • Fin start på kampen for Skeid. Satt et visst trykk på gjestene fra nord. Buduson var nær ved å finne Ishmael for noen sekunder siden med en gjennombruddspasning, men den ble litt for lang.
  • Vi er i gang i LSK-hallen!

Velkommen til kampen mellom Skeid og Tromsdalen. Kampen spilles i kveld i LSK-hallen, ettersom Nordre Åsen fremdeles er under ombygging.

Skeid ligger på fjerdeplass i 2. divisjon avdeling 1, seks poeng bak Alta, som tapte for Fredrikstad i går, på tredjeplass, og ett poeng foran Brattvåg, som slo Fløya 4-1 tidligere i dag. Både Alta og Brattvåg har imidlertid spilt en kamp mer enn Skeid. Med andre ord kan Skeid minske avspranget til tre poeng opp til Alta med seier i kveld. Tromsdalen ligger på sin side fire poeng bak Skeid, på den viktige 7. plassen som vil gi spill i opprykkspulja når ligaen deles på midten etter halvspilt sesong.