Etter nytt tap må Skeid ta grep

Skeid leier VIF-angriper

(Skeid - Kongsvinger 0-2). Tom Nordlie og co. henter Peter Godly Michael (21) på lån fra Vålerenga. Lørdag ble det en ny sportslig nedtur.

Utlånet bekrefter  Skeid på Facebook. Også Eurosport omtaler avtalen.

– Vi låner Peter Michael fra Vålerenga ut sesongen. Takk til husverten for at dette lot seg gjøre. Vi ser fram til å bli nærmere kjent utover høsten, skriver Skeid.

«Husverten»-kommentaren spiller på at Skeid for tiden spiller sine hjemmekamper på VIFs hjemmebane, Intility Arena, i påvente av at Nordre Åsen skal bli klart for spill.

Erstatter Tavakoli

Michael har slitt med skade, og har ikke spilt for VIF så langt denne sesongen. Nå får han altså muligheten hos Skeid, som nylig mistet måltyven David Tavakoli til KFUM.

Lørdag misbrukte laget en ny sjanse til å ta poeng i bunnstriden. Igjen kom laget til store muligheter for så å se at motstanderen tok alle poengene.

Johnny Buduson hadde et susende skudd i tverrliggeren og Stian Pettersen satte et straffespark for løst rett etter pause.

Skeid og Tom Nordlie er lei av å telle antall stolpeskudd. Det gir ingen poeng.

Var mest effektive

Adem Güven stanget Kongsvinger i ledelsen etter en snau halvtime, mens Shuaibu Lalle Ibrahim satte den andre mellom beina på keeper et kvarter ut i andre omgang.

Skeid var i perioder best i banespillet, men Kongsvinger skapte vel så store sjanser. Og det sier jo noe om kampen at Skeid-supporterne kåret keeper Idar Lysgård Nordby til lagets beste spiller.

For Skeid vil høsten handle om hvordan de skal berge plassen, det vil si hvoran holde Tromsdalen, Strømmen og Notodden bak seg. Det er den serien Skeid må konsentrere seg om nå.

Nå er det landslagspause før Skeid skal ut i en ny tøff kamp om to uker: KFUM på Ekeberg.