Skeid kan overta serieledelsen

KFUM tapte sin kamp i 2. divisjon i pinsen og det betyr at Skeid kan overta serieledelsen hvis de slår Vålerenga 2 tirsdag kveld. Kjelsås kommer sterkt bakfra.

(Fløy Flekkerøy - KFUM Oslo 3-1, Kjelsås - Vard Haugesund 2-1). KFUM gikk på sesongens første tap i 2. divisjon avdeling 2 i pinsen. Laget kom under allerede etter fire minutter mot Fløy. Moses Mawa reduserte til 1-2 på en smart scoring før pause, men Fløy økte til 3-1 og styrte kampen inn.
– En veldig passiv start for oss ødela denne kampen, sa KFUM-trener Jørgen Isnes etter kampen.
Laget hevet seg betydelig etter pause, men et aggressivt Fløy-lag var hele tiden farlige på kontringer.

Kjelsås vant i tam kamp

På Grefsen stadion fikk Kjelsås et nytt løft og er à poeng med KFUM på tabelltoppen etter at laget tok sin tredje seier på rad. Vard tok ledelsen i en lite velspilt kamp, mens Sigurd Tveter Martinussen utlignet og Walid Idrissi scoret seiersmålet tretten minutter før slutt.
– Vi vinner på en middels dag, sa Kjelsås-trener Eivind Kampen. Kjelsås er inne i en god periode og viser at de er et vanskelig lag å nedkjempe. Dette var den tredje ettmåls-seieren på rad.
Nettopp KFUM og Kjelsås møtes kommende helg. Disse to lagene topper nå tabellen med 11 poeng, Skeid har ni.

Avga poeng

At KFUM tapte og Hødd avga poeng betyr at Skeid kan benytte anledningen til å bli serieleder på Nordre Åsen tirsdag. Da kommer Vålerenga 2 til den siste kampen i denne serierunden. Det er ventet at VIF stiller et meget ungt lag igjen, men som har åpnet overraskende sterkt i 2. divisjon.
A-laget tapte 0-3 i Tromsø mandag kveld og det er få fra den troppen som bli tilgjengelige tirsdag.
Tom Nordlies lag spilte jevnt med Vålerengas A-lag (tap 1-2) i cupen i siste hjemmekamp.
Etter at kveldens serierunde er avsluttet, er det ny runde kommende helg.
I den andre 2. divisjons-avdelingen fikk Grorud en viktig seier mot Nybergsund/Trysil og er oppe på 3. plass på tabellen. Her gikk tabelleder Raufoss på et tap. Kampen på Grorud ble dramatisk i sluttminuttene da begge Groruds scoringer kom i kampens fire siste minutter. De ble satt inn av Ali Iqbal og Frederick Pettersen. Men det holder å lede når kampen er slutt.
Også den avdelingen avsluttes med de siste kampene tirsdag kveld.

2. divisjon fotball menn avd. 1 i helgen, 6. runde:

Spilt mandag: Alta – Elverum 1-2.

Spilt søndag: Mjølner – Hønefoss 2-1.

Spilt lørdag: Asker – Raufoss 1-0, Grorud – Nybergsund 2-0, Moss – Fram 2-1.

Spilles tirsdag: Fredrikstad – Odd 2.-lag, Stabæk 2.-lag – Bærum.

2. divisjon fotball menn avd. 2 6. runde:

Spilt søndag: Hødd – Vidar 1-1.

Spilt lørdag: Kjelsås – Vard Haugesund 2-1, Arendal – Egersund 2-0, Fløy-Flekkerøy – KFUM Oslo 3-1, Nardo – Stjørdals-Blink 1-2, Brattvåg – Bryne 1-2.

Spilles tirsdag: Skeid – Vålerenga 2.-lag.