VIF legger åpningskampen mot Storhamar til Fjellhallen i Gjøvik og håper på en hockeyfest.

Skal lage hockeyfest i Gjøvik

Vålerenga har lagt serieåpninga i ishockey til det de kaller «riktig» side av Mjøsa.

 

Vålerenga venter på nye Jordal som skal stå ferdig til sesongstart 2018. I mellomtiden fungerer Furuset Forum som klubbens hjemmearena, men til sesongstarten 8. september har VIF innlosjert seg i Fjellhallen på Gjøvik for å ta i mot et hardtsatsende Storhamar.

Daglig leder i Vålerenga Hockey, Gunnar Thøgersen, mener Furuset Forum ville blitt for liten og håper nå på en hockeyfest ved Mjøsas bredd.

Furuset er jo en liten arena, og med Patricks (Thoresen) første kamp for Storhamar vil dette bli en hockeyklassiker og en kjempestart i GET-ligaen. Et av problemene som kunne blitt gjeldene er at Storhamar-supporterene ville ha kjøpt alt av seter i Forum. Også er det jo kult med Vålerenga-Storhamar på Gjøvik, i en hall som er veldig tilrettelagt for hockey, sier han til Dagsavisen.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Patrick Thoresen er uten tvil den store signeringen i norsk ishockey denne sommeren.

VIF på sin side sliter mer med økonomien, og har foreløpig ikke signert noen nye. Thøgersen håper at kampen også kan bidra positivt økonomisk.

Vi er jo inne i en tøff periode hva gjelder økonomi, så vi håper dette kan være med på å lage en liten bonus for Vålerenga.

Men først og fremst skal denne helgen være en fest for VIF. Både i hockey og fotball.

Det vil bli en festhelg for hele Vålerenga-familien, med hockey fredag og åpning av ny fotballstadion på Valle to dager etter, sier Thøgersen.