Sesongens første KFUM-poeng

(Kongsvinger - KFUM Oslo 0-0). Skulle de glede seg over tapet de unngikk eller frustrere seg over seieren som glapp? Det skjedde mye i sluttminuttene på Gjemselund.

Tre minutter før slutt: Kongsvingers Adem Güven legges i bakken og dommeren peker på stfaffemerket. Skal KFUM igjen tape alle poengene i sluttfasen, slik de gjorde det mot Sandefjord?

Neida, hjemmelagets Jonas Rønningen feilberegnet og ballen føk over mål. Da kunne KFUM jage seieren.

Og det gjorde de. Innbytter Yannis Moula fullførte en flott KFUM-kontring, men keeper får slått ballen til corner.

Ingen fornøyd

Fem minutter på overtid: Fisnik Kastrati avslutter denne gang, mange ser det skuddet i mål, men KIL-keeper Ahamada er der med en beinparade.

Da syntes dommeren det var nok og kampen som kanskje burde endt 2-2 forble målløs.

Et resultat ingen av lagene var fornøyd med.

For Kongsvinger irriterte seg selvsagt over straffesparket de misset og alle de andre halvsjansene de hadde til å avgjøre dette.

Flest avslutninger

KFUM følte det på samme måte. De hadde flest avslutninger og skudd på mål på Gjemselund, og dominerte annen omgangen, men klarte heller ikke nå å score. Det har laget klart bare en gang til nå (mot Start).

Men dette var det første poenget de tok. Og den fangsten er det viktig å komme i gang med nå.

Kampen bekrefter det KFUM har visst fra første avspark: Alle kampene i denne disivjonen blir jevne og det handler om å vippe kampene i sin favør. Det har KFUM ennå ikke klart, men de har fått bekreftet at de kan være jevngode med alle de møter.