Scoret to av tre mål på overtid

(Oppsal - Alta 3-1). Vi måtte til juni for å få årets første Oppsal-seier i 2. divisjon. Men den satt langt inne. To minutter på overtid kom 2-1, deretter 3-1. Og full jubel i Oppsal-leiren.

Nyopprykkede Oppsal har slitt tungt i sesongstarten og har måtte se jevne kamper bikke feil vei.

Denne lørdagen på Ekeberg ble det helt annerledes.

For Alta var nærmest seieren da de hadde et klokkerent skudd i stanga i slutten av 2. omgang på stillingen 1-1. Men et Oppsal-lag som presset høyt i sluttminuttene, fikk uttelling for akkurat det.

Fra 25 meter

Og bekreftelsen er: Det lønner seg å skyte.

Kaptein Wilhelm Osman Adra så muligheten selv om avstanden var minst 25 meter. Men man kunne jo ikke bruke en hel kamp på å prøve å tråkle seg igjennom. Han dro til med venstrefoten og ballen smatt inn nede i keepers venstre hjørne.

Dermed fikk vi dagens raskeste jubelspurt på KFUM Arena, som Oppsal benytter som hjemmebane.

Fortsatte med høyt press

Da måtte Alta ytterligere fram for å jage utligning i de to minuttene som gjensto, men Oppsal var like frekke og møtte dem høyt.

Og da Lasse Bransdal fikk fatt i ballen la ha en perfekt pasning til Marius Nordskag Løvhaug i  bakrom og han sendte ballen behersket i mål bak Altas keeper Daniel Rojas. Løvhaug hadde da vært på banen i fire minutter som innbytter.

Og de som hadde forlatt tribunen litt for tidlig kunne angre. Fotballkamper varer til dommeren blåser.

Da var det blå jubel på Ekeberg, mens Alta-spillerne var sinte og frustrerte både på hverandre og dommeren.

Det medførte at kaptein Mats Frede Hansen pådro seg direkte rødt kort etter at kampen var avblåst. Årsaken var visstnok protester mot dommeravgjørelser.

Mål etter corner

Før alt dette tok Oppsal ledelsen etter et kvarters spill da Ismar Dizdar headet kontrollert i nettet etter et hjørnespark. Altas utligning kom to minutter før pause.

Alta hadde ballen mest før pause, men begge lag kom til store sjanser. Oppsals største var Lasse Bransdals heading i stolpen.

Dermed dro Oppsal seg over streken på bedre målforskjell enn Asker. Også det ga dem en bedre følelse ut over lørdagskvelden.

2. divisjon, avdeling 2 lørdag:

Oppsal - Alta 3-1 (1-1)

KFUM Arena, Ekeberg: 68 tilskuere.

Mål: 1-0 Ismar Dizdar (15), 1-1 Christian Reginiussen (43), 2-1 Wilhelm Osman Adra (90), 3-1 Marius Nordskag Løvhaug (90).

Dommer: Ole Ragnar Jansen Knutsen, Beisfjord.

Gule kort: Lars Ramberg Hauso og Kristian Bjørseth, Oppsal.

Rødt kort: Mats Frede Hansen, Alta.

Oppsals lag: Anders Klemensson - Lars Ramberg Hauso, Thomas Rath Hasle, Ismar Dizdar, Thomas Eeg Kongerud - Mars Ulvund Paulsberg (Mats Brændvang 75), Wilhelm Osman Adra, Mats Thomassen Kristiansen - Sami Loulanti (Mats Winsnes 83), Lasse Bransdal, Kristian Bjørseth (Marius Nordskag Løvhaug 89).

Øvrige resultater i avdelingen lørdag: Fram Larvik - Asker 0-0, Bærum Åsane 0-2, Florø - Senja 1-1.

Spilles søndag: Mjølner - Odd 2. lag, Grorud - Kjelsås.