Røymark tilbake fra skade – ble matchvinner for Vålerenga

(Stjernen - Vålerenga 1-2). Vålerenga og Martin Røymark snudde kampen og vant 2-1 borte mot Stjernen torsdag.

Bilde 1 av 4

Vålerenga kunne glede seg over at nøkkelspiller Martin Røymark var tilbake på isen. Landslagsspilleren har vært ute med skade siden slutten av november.

Vålerenga kom likevel under på bortebane da Stjernen tok ledelsen 1-0 tidlig i andre periode. Braden Christoffer sendte vertene i føringen, men bortelaget snudde kampen i tredje periode.

Jørgen Karterud sørget for balanse i regnskapet, før Røymark ble den store helten med sin matchvinnerscoring. Det endte 2-1 til Vålerenga.

###

Sterk Narvik-seier

Narvik møtte ligaen nest beste lag, Storhamar, på hjemmebane torsdag. På egen is fikk de en tøff start mot de gule og blå fra Hamar.

I det 10. minutt i første periode tok bortelaget ledelsen ved Patrick Thoresen, og bare sekunder senere økte de ledelsen. Simen André Edvardsen satte inn 2-0-scoringen.

Connor Hurley reduserte for vertene i første periode. I andre periode gikk de hardt ut, og innen to minutter var spilt av andre periode, hadde Narvik utlignet til 2-2 ved Svein Petter Falk-Larssen.

Jonas Djupvik Løvlie sendte Storhamar tilbake i ledelsen da han satte inn lagets tredje scoring 12 minutter ut i andre periode. Narvik kjemper en tøff kamp med Manglerud Star om den siste sluttspillplassen. Laget fra Nordland har slått flere storheter på egen is denne sesongen og nektet å gi seg mot Storhamar.

Falk-Larssen satte inn 3-3-scoringen mot slutten av tredje periode. Etter en målløs spilleforlengelse var Narvik best på straffeslag. Med 4-3-seier sikret laget to meget viktige poeng i kampen om en sluttspillplass.

102 poeng

Stavanger Oilers sikret seriemesterskapet allerede forrige runde, åtte kamper før slutt. Torsdag ble det 3-1-seier over Frisk Asker på hjemmebane, og Stavanger-laget rundet med det 100 poeng. Seriemesteren står nå med 102 poeng.

Simen Talge scoret lagets første mål i midtperioden, mens Mathias Trettenes og Ludvig Hoff scoret de to siste målene i tredje periode. Frisk Asker reduserte helt mot slutten.

Sparta slo Grüner 6-1, mens Lillehammer vant 4-0 over Manglerud Star i torsdagens to siste kamper. (NTB)