Rettsdokumenter om Ronaldo-anklager: Hun forsøkte å dekke seg selv og skrek «nei, nei, nei»

United-fansen glemmer ikke hva Ronaldo gjorde i rødt, men får han en heltemottagelse på Old Trafford?

 

Hjemme i Italia går det på skinner for Juventus med åtte seire og en uavgjort. De har slått Valencia og Young Boys i Champions League og Ronaldo har endelig fått i gang scoringene. I kveld skal han dessuten igjen besøke sitt gamle stadion Old Trafford, for det som fort kan bli et gledelig gjensyn.

Men det er likevel noe som ligger og vaker der og som potensielt kan gå utover Juventus. Klubbens nye store stjerne, Cristiano Ronaldo, beskyldes for voldtekt og saken etterforskes nå i Las Vegas. Saken, fra 2009, er nylig åpnet og Ronaldo risikerer fengsel i årevis om han skulle bli dømt.

Livstid

Hans egne advokater frykter i verste fall en livstidsdom, viser rettsdokumenter ifølge The Sun. I rettsdokumentene heter det; «Cristiano Ronaldo dro fornærmede inn på et soverom og på en seng i et forsøk på å oppnå seksuell omgang».

Den fornærmede, som er den tidligere modellen Kathryn Mayorga (34), forsøkte så å dekke seg selv og skrek «nei, nei, nei», står det videre i rettsdokumentene.

Mayorga ble betalt 287.000 pund for å holde tett. Ronaldo hevder på sin side at det var sex med samtykke.

Les også: Lekne Arsenal med sin tiende seier

Tro

Forsvinner Ronaldo, forsvinner også noe av troen på at Champions League-seier er mulig for Juventus denne sesongen. Enn så lenge tror klubben på Ronaldos forklaring og de tror på suksess.

Hvorfor Ronaldo valgte Juventus er litt tilfeldig, men kanskje Ronaldo selv sa det best?: «Vi har spilt mot Juve noen ganger og jeg har hatt en spesiell følelse av at italienske supportere, de liker Cristiano».

Ronaldo er fortsatt en helt på Old Trafford. De kan det med å ta vare på sine gamle spillere der borte. Ronaldo scoret 118 mål i sine seks år på Old Trafford og det ble tre Premier League-triumfer, en Champions League-pokal, seier i FA-cupen, to i ligacupen og en tittel som verdensmester for klubblag.

– Å komme tilbake hit til Manchester er veldig emosjonelt for meg. Da vi ble trukket i samme gruppe husket jeg tilbake på historien jeg skapte her. Jeg vant alle trofeer: Mesterligaen, ligaen og cupene, sa en smilende Ronaldo på mandagens pressekonferanse, skriver NTB.

– Jeg husker fantastiske fans og en person som jeg aldri vil glemme, som var en av dem som hjalp meg mest, nemlig Sir Alex Ferguson, la han til.

Det er liten bitterhet for overgangen til Real Madrid i 2009 på Stratford End, og de vil ganske sikkert ønske Ronnie velkommen hjem.

Fansen tok han imot med åpne armer da han gjestet Old Trafford med Real Madrid i 2013, selv om han ble matchvinner. Så gjenstår det å se om beskyldningene om voldtekt har kjølnet forholdet noe.

– Jeg vet at jeg er et eksempel, 100 prosent, på banen og utenfor banen. Jeg er en lykkelig mann, jeg smiler, jeg spiller for en fantastisk klubb, jeg har fire barn, jeg er frisk. Resten påvirker meg ikke, så jeg er veldig glad, sa Ronaldo på mandagens pressekonferanse.

Et nytt spørsmål om Kathryn Mayorga, kvinnen som har anmeldt ham for voldtekt, dukket opp:

– Hørte du ikke hva jeg sa? Jeg er en glad mann. Vi kom med en uttalelse for to uker siden. Jeg kommer selvfølgelig ikke til å lyve om dette. Advokatene mine er trygge, og det er jeg også. Jeg nyter fotballen og livet, og resten har jeg andre personer til å ta hånd om.

– Sannheten vinner alltid. Jeg har det bra, fortsatte Ronaldo.

Rødt

At møtet betyr mye for Ronaldo viste seg da han pådro seg rødt kort mot Valencia og en gråtende Ronaldo gikk av banen. Der og da fryktet han at møtene med sin gamle klubb Manchester United, gikk fløyten. Det ble med en kamp karantene og han kan dermed bli med klubben sin til Manchester.

I United murres det. Selv med seier over Newcastle og 2–2 mot Chelsea i London er det uro internt i klubben. Senest fredag lakk hele lagoppstillingen til Mourinho, mot Chelsea, på nett, og det altså dagen før match. Nå skal United på jakt etter muldvarpen som tydeligvis befinner seg i indre rekker.

Møtet blir også et gjensyn med gamle kjente for Paul Pogba, som vendte tilbake fra Juventus til United i 2016.

Manchester United vant sin første match med 3–0 borte mot Young Boys i Sveits, men klarte kun 0–0 i hjemmemøtet med spanske Valencia.

Juventus på sin side står med seks poeng etter to kamper.