Rekdal hentet Kjelsås-stopper

Jesper Taaje går fra Kjelsås til HamKam. Han skal være med i redningsaksjonen for å få Hamarlaget til å overleve i OBOS-ligaen.

Jesper Taaje har spilt 77 kamper for Kjelsås og den ruvende midtstopperen spilte sin forelpig siste kamp for klubben i 2-2-oppgjøret mot Florø sist helg.

Nå har han hatt sin første trening med HamKam.

- Det var brutalt, men jeg får vende meg til det, sier Taaje til klubbens hjemmesider.

Etter at Kjetil Rekdal overtok treneransvaret i Hamkam har han jobbet med å forsterke laget. Laget har nå karret seg over nedrykksstreken på bedre målforskjell. Laget har ennå ikke vunnet en kamp hjemme på Briskeby i år.

- Jeg gleder eg til dette, det er et steg opp for meg. Overgangen gikk raskt, sier Taaje, som kom til Kjelsås fra Hallingdal i 2016.

Han har fått råd fra Lars Brotangen, en annen midtstopper som gikk fra Kjelsås til HamKam for noen år siden. Han er nå tilbake i Kjelsås.

For Kjelsås kan sesongen være over allerede lørdag. De møter Skeid på Grefsen stadion og må vinne samtidig som en rekke andre resultater må gå deres vei for å komme inn i sluttspillet med de sju beste lagene. Sluttspillet for de sju siste lagene er avlyst ettersom ingen lag rykker ned.