Rashford er endelig skadefri

Marcus Rashford styrker United i innspurten.

Av Henrik Gimse Hansen

Manchester Uniteds Marcus Rashford har brukt koronapausen til å bli skadefri. Han mener at klubben stiller sterkt når ligaen sparkes i gang igjen om ti dager.

Er blitt styrket

– For meg personlig følte jeg at jeg hadde den beste sesongen til nå i karrieren, fram til skaden inntraff. Så nå som jeg er tilbake i form er jeg fast bestemt på å fortsette der jeg slapp, sier spissen til Stretty News.

Før ryggskaden han pådro seg mot Wolverhampton i januar hadde Rashford scoret 18 mål på 20 kamper. Nå er han helt klar på at hele klubben har kommet styrket ut av koronapausen, og at de er sterkere nå enn da ligaen ble satt på pause i mars.

– Vi jobber hardt på trening, har blitt mer solid som lag og har spillere tilbake fra skade, forklarer 22-åringen.

Manchester United hadde før pausen gått elleve kamper på rad som ubeseiret.

Premier League sparkes i gang igjen onsdag 17. juni. Ole Gunnar Solskjærs mannskap gjester Tottenham 19. juni.

Spilte internkamp

Ole Gunnar Solskjær fikk lørdag omsider se Manchester United-spillerne spille kamp på Old Trafford igjen, selv om det «bare» var en internkamp.

United var ett av flere Premier League-lag som lørdag trappet opp forberedelsene til restarten av seriespillet om halvannen uke ved å spille treningskamper.

Arsenal, som vil være ett av fire lag som skal i aksjon allerede 17. juni, møtte byrival Charlton i sin egen storstue. Eddie Nketiah sto for tre av målene da Arsenal vant 6–0.

Manchester United, som spiller sin første seriekamp mot Tottenham 19. juni, delte troppen i to lag som spilte mot hverandre. Ifølge Manchester Evening News var både Paul Pogba og Marcus Rashford involvert etter sine skadeopphold. Pogba og Bruno Fernandes spilte på hvert sitt lag.

Chelsea spilte også internkamp lørdag, da spillerne for første gang inntok Stamford Bridge. (NTB)