Raiola kaller Haaland en fotballdiamant

Superagenten Mino Raiola betegner Erling Braut Haaland som «en helt spesiell edelsten». Nordmannen blir igjen dratt inn i Real Madrid-sfæren.

Fotballen er på vent i store deler av verden, men spekulasjonene ruller videre. Raiola bidrar med sitt til ryktebørsen.

Han har stilt opp i et intervju med Spanias mest leste avis Marca. Den skriver utelukkende om sport. I oppslaget er Haaland på ny et viktig element.

– Jeg ønsker absolutt å få en stor spiller til Real Madrid og gjerne allerede til sommeren, sier Raiola uten å nevne navn.

Manchester Uniteds Paul Pogba er trolig den mest aktuelle klienten hans. Franskmannen har hatt en sesong full av skader. Han var torsdag ute i sosiale medier med bilder fra egentrening. Da hadde Pogba på seg en Juventus-drakt.

Haaland får også godt med plass i intervjuet. – Han er som en verdifull edelsten. Det er flott å se ham spille og se hvordan han utvikler seg for hver kamp, sier Raiola om sin norske klient.

– Det er ikke lett å komme fra Østerrike til Tyskland og vise det nivået. Han blir i Dortmund så lenge han behøver. Han kan utvikle mye fortsatt, og jeg tror ikke han forsvinner til sommeren.