Sport

PSG-sjef bekrefter Messi-interesse: – Vi har en stol reservert

Barcelona-ikonet Lionel Messi står i disse dager fritt til å velge hvor han skal spille fra neste sesong. Paris Saint-Germain melder seg på i dragkampen.

Den pengesterke klubben er sammen med Manchester City blitt hyppigst nevnt som Messis neste stoppested. PSGs sportssjef Leonardo toner ikke ned interessen.

– Store spillere som Messi finnes alltid på lista vår. Vi sitter ved det store bordet sammen med de andre som følger hans situasjon, og vi har en stol reservert i tilfelle av at …, sier Leonardo til magasinet Football France uten å fullføre setningen.

Etter mye tumulter endte Messi opp med å bli værende i Barcelona sist sommer. Argentineren ønsket seg vekk, men en overgang ble umulig da klubben krevde svimlende 700 millioner euro for å la ham gå.

Det er utkjøpsklausulen i Messis kontrakt. 33-åringen bestred gyldigheten, men ønsket ikke å gå til rettssak mot klubben han har vært i siden 2001. Om bare noen få måneder kan Messi forlate katalanerne vederlagsfritt.

Så langt denne sesongen står han med 14 mål og seks målgivende pasninger på 22 kamper i ulike turneringer.

Søndag ble Messi utvist for første gang som Barcelona-spiller. Det skjedde da han slo en motspiller i hodet på tampen av ekstraomgangene i 2-3-tapet for Athletic Bilbao i den spanske supercupen. Han risikerer å bli utestengt i flere kamper.

Les også: Avis: Alaba forlater Bayern München – klar for Real Madrid

Mer fra Dagsavisen