Portugal med kontrollert seier over Bosnia-Hercegovina i Norges gruppe

Portugal slo Bosnia-Hercegovina 27-24 i Norges EM-pulje i håndball søndag. Portugiserne er uten poengtap etter to kamper.

Frankrike - Norge starter 18.15

Portugiserne måtte jobbe litt for poengene. Ti minutter etter pause var det uavgjort 15-15. Portugal rykket og fikk også litt hjelp på veien. De scoret flere ganger i åpent Bosnia-mål.

###

Redning av Portugals målvakt Alfredo Quintana Bravo under gruppespillet i håndball EM for menn mellom Portugal og Bosnia Herzegovina i Trondheim Spektrum. (27-24). Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Portugal slo Frankrike 28-25 i sin første kamp i EM. Det var en overraskelse da franskmennene har hele ni gull fra mesterskap siden 2006.

Bosnierne startet EM med å tape 26-32 for Norge og er så godt som uten mulighet til å komme med i hovedrunden.

Gruppen avsluttes med Bosnia-Hercegovina – Frankrike og Portugal – Norge tirsdag.

Håndballforbundet twitert hvilke norske spillere som skal starte i kampen mot Frankrike.