Pogbas agent: – Han har ikke gjort noe galt

Paul Pogba har gitt uttrykk for at han ønsker å forlate Manchester United. Agenten hans Mino Raiola hevder klubben har vært klar over Pogbas ønske i lang tid.

I et intervju med TalkSPORT sier Raiola at han håper Pogba snart får lov til å forlate Ole Gunnar Solskjærs mannskap. Likevel kommer ikke midtbanejuvelen til å tvinge gjennom en overgang.

– Spilleren har ikke gjort noe galt. Han har alltid vist respekt og vært profesjonell på en hver måte, sier Pogbas agent.

Pogba ble hentet tilbake til Manchester fra Juventus i 2016 og har to år igjen av kontrakten med rødtrøyene. Nylig uttalte franskmannen at han ønsker en ny utfordring.

– Klubben har visst om ønsket hans i lang tid. Forhåpentlig vil det snart komme en tilfredsstillende løsning for alle parter, uttaler Raiola.

Selv om 26-åringen ryktes bort til deriblant Real Madrid og Juventus, er han del av Manchester Uniteds sesongoppkjøring i Australia, Kina og Singapore.

Solskjærs mannskap landet i Perth mandag. Første treningskamp er mot Perth Glory lørdag før Leeds er motstander onsdagen etter.