Poengløs Zuccarrello da Wild tapte for første gang på to uker

De siste to ukene har Mats Zuccarello og målpoeng vært synonymt med Minnesota Wild-seier. Tirsdag ble det 4-5-tap for Vegas Golden Knights –uten «Zucca»-poeng.

Mandag ble Zuccarello kåret til ukens spiller av NHLs spillerorganisasjon etter to mål og seks målgivende forrige uke, flest av alle spillere i ligaen. I tillegg noterte han seg for sitt 400. poeng i karrieren.

Likevel klarte han ikke å følge opp den gode formen forrige uke i bortekampen mot Vegas Golden Knight natt til tirsdag, der Wild tapte 4-5 etter spilleforlegning. Det eneste «Zucca» noterte seg for i oppgjøret var en utvisning seks minutter ut i den andre perioden for «hooking».

Siden Zuccarello kom tilbake til kampen 17. februar mot Los Angeles Kings, har han hatt målpoeng i seks av de åtte kampene han har spilt. Alle seks har endt med seier, mens i de to kampene han ikke har hatt målpoeng, har det blitt tap.

Natt til tirsdag så det meget lovende ut for Wild da Marcus Foligno sendte Wild opp i 4-2-ledelse like før slutten av den andre perioden. Wild ledet 4-3 med 42 sekunder igjen før Alex Tuch utlignet til 4-4, som sørget for spilleforlengelse.

Der var Vegas-laget sterkest, og to minutter ut i perioden avgjorde Max Pacioretty kampen for hjemmelagets fordel med sitt tiende mål denne sesongen. Golden Knights kom to mot en alene med Wild-keeper Cameron Talbot, og Pacioretty gjorde ingen feil fra kloss hold etter pasning fra Mark Stone.

Med tapet er Wild er nå nummer tre i NHLs vestre divisjon med tolv seirer og sju tap, bak ledende Golden Knights og St. Louis Blues.