Sport

Paintsil signerte ny kontrakt

Hurtigtoget Robin Yaw Paintsil har imponert for Kjelsås i mange kamper denne sesongen, og nå har 21-åringen blitt belønnet med ny kontrakt ut 2022-sesongen.

Både i kampen mot Moss og nå sist mot Tromsdalen feide Robin Yaw Paintsil forbi motstanderen sin og la ballen inn til en lagkamerat som scoret. Kantspillerens fart, teknikk og dribleferdigheter utgjør en konstant trussel for Kjelsås' motstandere, så det er ikke rart at trener Eivind Kampen er fornøyd med at 21-åringen har skrevet under på en ny kontrakt.

– Det er helt suverent at Yaw ønsker å fortsette utviklingen sammen med oss. Robin har jobbet veldig godt og strukturert over tid nå, og det er både moro og inspirerende å se hvilke steg han har tatt, særlig det siste året. Etter min mening har han vært vår klart beste spiller denne sesongen, og sånn sett fått sitt store gjennombrudd på nivået, sier Kampen til Kjelsås' facebooksider.

Kjelsås-treneren er sikker på at Paintsil med tiden vil være klar for større oppgaver, men gleder seg over at lynvingen blir værende på Oslos tak i to år til.

– Det gleder meg stort at en ung og ambisiøs spiller greier å holde tankene sine på treningshverdag og egen prestasjon, i stedet for å begynne å kikke utålmodig mot stjernene. Det er fellesnevneren for alle spillerne vi har sendt videre til høyere nivå, og Paintsils tid vil garantert komme, avslutter Kampen.

Paintsil selv mener det ikke var et vanskelig valg å fornye kontrakten.

– Jeg er veldig glad for å forlenge med Kjelsås. Vi er en bra gjeng, både sportslig og sosialt, så det var ikke et vanskelig valg å ta. Jeg valgte å signere fordi jeg har troa på at vi som gruppe kan få til bra ting, og jeg gleder meg til fremtiden, sier Paintsil.

Paintsil og Kjelsås møter Vålerenga 2 i sin neste kamp på mandag.

Les også: Kjelsås senker sin egen målsetting for resten av sesongen (+)

Mer fra Dagsavisen