Sport

Og dette var dagens VIF-ellever

Vålerenga gjorde tre endringer på onsdagens trening. To av dem var på grunn av skader.

VALLE: Christian Borchrevink på høyreback, Felipe Carvalho som midtstopper og Bård Finne inn som høyre kantspiller var ingrediensene i onsdagens lille internkamp på Intility arena.

Vålerenga prøver og feiler etter de to svake kampene mot Sarpsborg (0-3) og Strømsgodset (1-4).

- Jonatan (Tollås) og Amin (Nouri) er ute med skader, men de blir antagelig klare til kampen mot Start, sier trener Ronny Deila til Dagsavisen etter at økta er over.

Ingen av de to nevnte var på treningsfeltet onsdag. Og noe laguttak blir ikke endelig før på lørdag.

Samuel Kari Fridjonsson holder plassen på midten med Magnus Lekven og Daniel Fredheim Holm bak seg. Men på høyre flanke till Bård Finne plass på bekostning av Simen Juklerød som dermed tok plass på motstanderlaget.

Kampen mot Strømsgodset er analysert og Ronny Deila så ikke så dystert på det som lørdag kveld.

- Men jeg måtte vente til tirsdag før jeg studerte den om igjen. Det var ikke så ille som jeg fryktet. Men vi må ligge mer kompakt både defensivt og offensivt, sier Deila, som tar med seg laget til Kristiansand fredag til kampen mot Start på Sør Arena lørdag kveld.

Vålerenga ligger på 7. plass på tabellen etter onsdagens hengekamper der Tromsø slo Strømsgodset 3-1 og Ranheim slo Sandefjord 2-1. Begge vinnerne passerte Vålerenga på tabellen.

PS. Daniel Berntsen, som ikke fikk spilletid i VIF, scoret det tredje målet for Tromsø onsdag.

Mer fra Dagsavisen