Ødegaard tilbake på banen da Real Madrid vant

Real Madrid slo Celta Vigo 2-0 i spansk fotball lørdag og klatret forbi byrival Atletico Madrid på tabellen. Martin Ødegaard fikk fem minutter som innbytter.

Seieren betyr at Ødegaard og lagkameratene har ett poengs forsprang på serietoer Atletico. Sistnevnte har samtidig hele tre kamper mindre spilt.

De to hovedstadsklubbene er i ferd med å rive seg løs fra resten av lagene i den spanske toppserien. Ned til tredjeplasserte Real Sociedad er det henholdsvis sju og seks poeng.

Lørdag var det Lucas Vasquez som sendte Real i ledelsen på eget gress. Marco Asensio slo et innlegg fra venstre, og på bakerste stolpe stanget Vasquez inn 1-0. Da var det spilt kun seks minutter.

Åtte minutter etter pause var rollene byttet om. Vasquez fant uegoistisk Asensio alene bak i feltet etter at Celta Vigos forsvar hadde slått kraftige sprekker. Alene med keeper satte Asenio sikkert inn 2-0.

Med fem minutter igjen å spille av ordinær tid ble Martin Ødegaard sendt på banen. Ut gikk Luka Modric. Nordmannen kunne fått en målgivende pasning like etter da han spilte fram Karim Benzema, men franskmannens avslutning gikk høyt over mål fra god posisjon.