Sport

Ødegaard neppe til Rennes

Martin Ødegaard ser ikke ut til å være på Rennes-radaren lenger. Det er avisen Ouest-France som melder at nordmannen ikke kommer i januar.

Av Espen Hartvig

Ifølge kilder er Mikael Silvestres tid i klubben snart over. Han har jobbet som spesialrådgiver for klubbpresident René Ruello i snaut to år.

Det er Silvestre som har kjørt Ødegaard-saken og flere ganger uttalt seg positivt om 18-åringen og håpet om å hente ham ved nyttår. Ruello har også snakket varmt om Ødegaard.

Ouest-France er vanligvis godt informert om hva som skjer innad i Rennes.

Var på Rennes-kamp

Det skal være trener Christian Gourcuff som har bestemt seg for ikke å hente Ødegaard. Bakgrunnen skal være at han ikke mener å ha råd til å bruke tid på utvikling av en ung gutt selv om talentet er stort.

Ødegaard trenger tøffere matching enn tredje nivå i Spania. Rennes var blinket ut som et perfekt sted for ham å ta nye steg. Det er ikke mange ukene siden nordmannen var på plass og så en Rennes-hjemmekamp.

Ny seier

Ødegaard kunne juble for seier på dagen han ble myndig lørdag. 18-åringen bidro til at Real Madrid Castilla slo Albacete 3-1 på tredje nivå i spansk fotball.

Det var en etterlengtet trepoenger for Castilla. Laget hadde fem strake kamper uten seier før lørdagens oppgjør.

Ødegaard var med i det oppbyggende spillet før 1-0-målet etter 14 minutter. Victor Campuzano satte ballen i nettmaskene.

Enzo Zidane økte til 2-0 på et vakkert frispark etter en halvtime, mens Federico Valverde scoret Castillas tredje for kvelden tidlig i annen omgang.

Albacete reduserte med et hodestøt 20 minutter før slutt.

Ifølge rapportene viste bursdagsbarnet Ødegaard mye godt pasningsspill.

For et par uker siden spilte Ødegaard en hel cupkamp for et meget reservepreget Real Madrid. (NTB)

Mer fra Dagsavisen