Nytt tap for Nyland og Aston Villa

(Aston Villa - Wolverhampton 0-1). Ørjan Håskjold Nyland og Aston Villa gikk på et nytt tap da Wolverhampton vant 1-0 lørdag. Før pause holdt den norske keeperen på å kløne det skikkelig til.

For tre minutter før lagene gikk til pause skulle nordmannen kaste ut ballen, men glapp den og hev den rett i beina på Diogo Jota. Portugiseren hadde tid til å ta ned ballen og skyte, men ble litt for overivrig og skjøt med en gang fra 14-15 meter. 

Forsøket gikk like over mål, og TV-bildene viste at Nyland pustet lettet ut etter det som kunne blitt en gigatabbe.

Timen var spilt da ballen lå i målet bak Nyland. Leander Dendoncker tok ned ballen på 20 meter, dro seg ut til venstre og hamret ballen i lengste, utakbart bak Nyland. 

1-0 ble også sluttresultatet, noe som gjør at Villa fortsatt ligger under streken. Laget ligger på 19.-plass med 27 poeng etter 32 kamper. Bournemouth og West Ham har samme poengsum som Villa, men ligger på plassene over og har én kamp mindre spilt. 

Nyland har stått alle fire kampene etter at fotballen i England startet opp igjen, men lørdagens tap er det andre på rad. Totalt har Villa kun tatt to av tolv mulige poeng etter koronapausen. 

For Wolverhampton sin del gjør de tre poengene at de nå er forbi Manchester United. 52 poeng holder til 5.-plass, som gir europaligagruppespill.

Engelsk Premier League menn lørdag, 32. runde: 

Aston Villa – Wolverhampton 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Leander Dendoncker (62).

Ørjan Nyland spilte hele kampen for Aston Villa.

Spiles søndag: Watford - Southampton.