Sport

Ny landslagsspiller til VIFs damelag

Vålerenga sikter høyere med sitt damelag i fotball og nå er en av sesongens storscorere i Toppserien klar for klubben.

Ajara Nchout Njoya banket inn 15 scoringer for cupfinalist Sandviken i år, neste sesong er hun klar for Vålerengas damelag i Toppserien.

25-åringen er landslagsspiller for Kamerun og har nettopp avsluttet Afrika-mesterskapet med laget. Der scoret hun to mål for laget som tok 3. plassen i mesterskapet.

– Å styrke troppen med en måljeger som Ajara gleder oss stort, sier VIF-trener Monica Knudsen til vif.no. Les artikkelen her: http://vif-damefotball.no/2018/12/17/nominert-til-arets-spiller-i-toppserien-2018-na-er-hun-klar-for-valerenga/

Njoya var nominert til å bli årets spiller i Toppserien i år, og hun er også aktuell for VM-spill i Frankrike neste år der Kamerun er kvalifisert.

Afrikaneren ble nummer to på toppscorerlista i Toppserien i år bak LSKs Guro Reiten (21 mål). Njoya har en sesong bak seg i Sandviken. Bergenslaget ble nummer fire i serien i år, to plasser foran Vålerenga.

Monica Knudsen, som har forlenget trenerkontrakten sin med Vålerenga, ser på Njoya som en viktig brikke i det laget som nå skal utvikles videre.

Mer fra Dagsavisen