Sport

Ny daglig leder i Manglerud Star snart klar

Cecilie Olsens erstatter som daglig leder i MS blir trolig lansert i løpet av uka.

Fredag hadde Cecilie Olsen sin siste arbeidsdag som daglig leder i Manglerud Star. Onsdag kunne styreleder Birger Vestby fortelle at erstatteren var så godt som på plass.

– Vi håper å ha det på plass i løpet av denne uka, kanskje allerede i morgen (torsdag), sier Vestby til Dagsavisen.

Han forteller videre at de allerede har merket tapet av Olsen i klubben, samtidig som de har fått inn fem nye styremedlemmer i styret. Kun tre er igjen.

– Hun satt på mye kompetanse og kunnskap, så det er blitt litt mer på oss nå etter at hun forsvant, sier Vestby.

Les også: Olsen ferdig som daglig leder i MS: – Har lært veldig mye (+)

Bedre betalt

Hvem Olsens erstatter blir ønsker han ikke å si noe om før det er helt klart, men kan fortelle at de har satt av mer penger til stillingen for å sikre seg kompetanse.

– Det er en del av å styrke administrasjonen, og tiltrekke oss kunnskap. Vi ser på dette som viktig for å bygge klubben videre, sier Vestby.

Han håper at både det administrative og det sportslige skal være på plass i god tid før sesongstart. Forrige sesong fikk klubben en rotete start, med poengtrekk på grunn av negativ egenkapital og lå lenge langt bak Narvik i kampen om den siste sluttspillplassen.

Les også: Svendsen går fra Sparta til MS: – En spillertype vi ikke har hatt før (+)

Sikter mot sjetteplass

De kapret plassen i siste serierunde, men denne sesongen håper Vestby at klubben skal være med fra start, på alle fronter.

– Vi ønsker oss en sjetteplass. Det er det vi sikter oss inn på. Det blir en litt annen type Manglerud Star-lag, der vi har fått inn mye rutine som har kostet litt. Målet med dette er at de også skal bidra inn mot de yngre i klubben, sier han.

Lars Haugen, Mats Trygg og Steffen Thoresen er veletablerte navn i den norske ishockeyfloraen. I tillegg har MS fått inn Didrik Nøkleby Svendsen og poengspilleren Jesper Öhrvall,

Første mulighet til å få vist seg fram kommer torsdag kveld. Da tar Manglerud Star imot Vålerenga. Dette blir første test for begge de to Oslo-klubbene. Vestby ønsker ikke å tippe noe resultat, men er klar på at det vil bli et ganske nytt MS-lag som venter naboen.

Første seriekamp skal etter planen også spilles mellom de to Oslo-klubbene på Manglerud 3. oktober.

Les også: Haugen vender hjem etter ni år i utlandet (+)

Mer fra Dagsavisen