Ny baksmell for Lyn. Og VIF2 fikk årets første tap

(Follo - Lyn 3-0, VIF2 - Tønsberg 1-2). Vålerengas rekrutter gikk på sitt første tap i 3. divisjon. Og nedturen forstetter for Lyn.

Avdelingens toppkamp ble spilt lørdag da FK Tønsberg kom til Intility arena. Vålerenga tok ledelsen ved Sander Werni tidlig, men Tønsberg utlignet rett før pause.

Og tre minutter på overtid fikk Benjamin Bendu satt inn seiersgoalen for Tønsberg.

VIF var mer svekket enn vanlig med mange spillere på landslagsoppdrag, og A-lagsspillere ble spart til søndagens treningskamp mot Helsinki.

Lyn misbrukte sjansene

1. pinsedag skulle Lyn benytte anledningen til å ta innpå VIF på tabelltoppen, men det gikk helt galt på Ski stadion.

Lyn skapte sjanser, men fikk ikke satt dem. I stedet scoret Follo kampens første mål etter en snau halvtime da Ernest Rzepecki kom først på et knallhardt innlegg fra venstre.

Etter pause fikk Follo et straffesoark som Stian Johansen With satte inn før Joachim Nilsen Glosli vant en duell i feltet tre minutter senere. I tillegg hadde hjemmelaget en suser i tverrliggeren.

Fjorten mål på tre siste

Det er Lokomotiv Oslo som er hovedstadens formlag i denne avdelingen nå. Laget tok en sterk 4-1 seier over Norild i Vadsø lørdag og har nå scoret fjorten mål på sine tre siste kamper....Lagets siste tap kom 1. mai.

To Oslo-derbyer ble spilt søndag: Frigg slo Ullern 2-1 på Marienlyst etter scoringer av Ulrik Ferrer og Varg Ringdal Støvland. Ullerns redusering kom ved Finn Badou Jor. Og på Gressbanen tapte Ready 0-1 for Grei der Sigve Ravnåmo ble matchvinner etter en drøy halvtime.

I den andre avdelingen med Oslolag endte Årvoll - Norstrand 1-1. Jens Olav Andersen Grønhaug ga Årvoll ledelsen etter en times spill, men Markus Woldsund utlignet for Nordstrand på overtid.