Sport

Ny angrepsspiller klar for Skeid

Gard Holme og Skeid har forsterket laget foran den kommende sesongen med angriperen Gabriel Andersen. Den tidligere Tromsdalen-spissen har skrevet under en kontrakt som holder han på Nordre Åsen ut 2022.

Skeid har så langt denne vinteren hentet inn Marcus Melchior, Mikkel Tveiten og Anders Gundersen. Drøye måneden før seriestart forsterkes laget offensivt av tidligere Tromsdalen-spiss Gabriel Andersen, som har skrevet kontrakt med Skeid ut 2022.

– Jeg ble først kjent med Andersen da jeg jobbet i Tromsø, og har fulgt han siden. Vi så han mye på video av Tromsdalen i forkant av de to oppgjørene i fjor. Han var en av de aller beste spissene i avdelinga i fjor, og er en spillertype som vil passe godt inn hos oss. Han er god på å falle ned i banen og binde sammen angrepet, før han finner vei inn i boksen som avslutter. Sånn sett er det en spillertype vi har savnet litt, som nå gir oss flere strenger å spille på offensivt, forteller trener Gard Holme til klubbens hjemmesider.

Les også: Skeid mottar millionsum i arv fra «Porno-Hagen» – dette skal de bruke pengene på (+)

Jakter flere forsterkninger

Andersen kommer fra Harstad, og har spilt i PostNord-ligaen for Harstad og i Obos-ligaen de siste sesongene for Tromsdalen. Forrige sesong ble det sju mål på 13 kamper for Tromsdalen i samme avdeling som Skeid, der han sågar spilte mot Skeid to ganger.

– Jeg er glad for å komme til Skeid, og har troa på det opplegget klubben har på gang her. Skeid har jo vist gang på gang at man kan utvikle seg som fotballspiller i klubben, og det nettopp derfor jeg ønsker å komme hit. Så hjelper det jo at trenerteamet har presentert en god plan for hvordan de skal bruke meg i laget, forteller Andersen.

De siste ukene har også Hayder Altai og David Hickson forlenget sine kontrakter, men med omtrent fem uker igjen til den foreløpig planlagte seriestarten er det fortsatt plass til flere spillere på Nordre Åsen.

– Vi skal fortsatt ha inn en til kantspiller og en til på den sentrale midtbanen, så vi er ikke helt ferdig nå selv om det nærmer seg. Vi er sånn sett godt i rute, og det handler om å finne de riktige spillerne og ikke forhaste oss, sier Holme.

Les også: Kjønøs favoritt overtar roret på Grorud: – Ingenting er bedre enn å sparke nedenfra (+)

Mer fra Dagsavisen