Null poeng etter to kamper for Vålerengas damelag

(Vålerenga - Kolbotn 2-3). Vålerenga hadde ballen mye, men Kolbotn scoret tre ganger før VIF svarte. Nysatsingen på Valle har fått en usedvanlig tung start med åtte baklengs på to kamper.

Av Adrian Richvoldsen

Monica Knudsen har fått en tung start som Vålerenga-trener. 0-5-tapet mot LSK Kvinner i serieåpningen ble avløst av 2-3-tap mot Kolbotn i eliteserien søndag.

Scoringer fra Julie Hoff Klæboe og Karina Sævik (2) sørget for at gjestene fra Kolbotn ledet 3-0 før timen var spilt.

Victoria Ludvigsen reduserte til 1-3 etter 61 minutter, mens Anne Lise Olsen skapte spenning i kampen med sin 2-3-scoring etter 86 minutter. Hun kriget inn en ball i tett duell med keeper og mange ventet da et stormløp mot Kolbotn.

Men Vålerenga maktet ikke å sette inn utligningsmålet, i stedet var det Kolbotn som kontret seg til den største muligheten til å score sitt fjerde mål. Vålerenga som vil utfordre LSK-dominansen i eliteserien ligger helt sist etter to spilte kamper.

Etter kampen hadde trener Monica Knudsen samling med spillere ute på banen. Spillemessig er det mye som flyter ute på banen, men evnen til å sette sjansene, svikter. Og laget slipper til alt for enkle scoringer.

Kolbotn ligger på tredjeplass etter to seirer på de to første kampene denne sesongen. (NTB)

Eliteserien fotball kvinner søndag, 3. runde:

Grand Bodø – Avaldsnes 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Hanna Dahl (54).

245 tilskuere.

Gult kort: Melisa Hasanbegovic, Grand Bodø.

Dommer: Emilie Rodahl Dokset, Bækkelagets SK.

Sandviken – Trondheims-Ørn 3-1 (2-1)

Mål: 1-0 Stine Hovland (15), 2-0 Kennya Cordner (23), 2-1 Julie Adserø (30), 3-1 Cordner (68).

365 tilskuere.

Gult kort: Ina Kamilla Lundareng Vårhus, Cesilie Andreassen, Trondheims-Ørn.

Dommer: Malin Frantzen Øiseth, Fet.

Vålerenga – Kolbotn 2-3 (0-2)

Mål: 0-1 Julie Hoff Klæboe (29), 0-2 Karina Sævik (33), 0-3 Sævik (58), 1-3 Victoria Ludvigsen (61), 2-3 Anne Lise Olsen (86).