Nyheter

Nordlie: – Stemningen har aldri vært bedre

Skeid-treneren mener laget spiller under vanskelige forutsetninger.

Sommerpausen er over og søndag tok Skeid turen til Strømmen stadion i en kamp som endte 1-1 ute i regnværet.Skeid har ikke vunnet på ni kamper og ligger for øyeblikket på 13. plass i første divisjon med 11 poeng. Likvel er Skeid-trener Tom Nordlie er klar på at han er fornøyd med både stemningen og kvaliteten i laget, som han mener spiller under vanskelige forutsetninger.

16 stolpeskudd

– Det har aldri vært så bra stemning i laget, men vi må huske på at vi er et nyopprykka lag og har det laveste budsjettet på seks og en halv million. Vi trener på kveldstid, alle jobber, hva forventer man?

Skeid har hatt 16 stolpeskudd på 14 kamper og har hatt flere spillere ute i lengre perioder, noe treneren syntes er viktig å ta hensyn til.

– Vi har spillere ute med lungebetennelse, to beinbrudd, jeg sier ikke at det er en unnskyldning, vi har vært for dårlige, men vi har kun minus seks mål, så da skjønner man at vi har spilt jevnt, så vi kan jo si det har vært noe uflaks også, fortsetter han.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Kommer fra VIF

– Vi er ikke noe dårligere enn topplagene. Vi spiller jevnt og jeg vet at vi kan slå alle lagene i divisjonen om vi jobber hardt og får det mentale på plass. Vi gleder oss til å spille fotballkamper!

Skeid har gjort noen justeringer fram mot høstsesongen, deriblant signert Simen Hestnes som kommer fra spill i USA. Han blir derimot ikke spilleklar før første august. Signeringen kommer som følge av at Sander Flåte har bestemt seg for å legge opp.

Videre kommer 18-åringen Oskar Opsahl til Skeid fra VIF.

Oslo-laget spiller neste seriekamp borte mot Kongsvinger søndag. KIL ligger som nummer fem på tabellen med 24 poeng.

Mer fra Dagsavisen