Sport

Nordlie om Bryne-kampen: – Vi må opp på 85-90 prosent

Tom Nordlie og Skeid har slagplanen klar til bortekampen mot Bryne søndag. Tre Skeid-poeng vil distansere jærbuene i opprykkskampen i 2. divisjon, avdeling 2.

Skeid topper avdelingen med sine 23 poeng på elleve runder. KFUM, Hødd og Kjelsås har alle 22 poeng så langt. Bryne på sjetteplass har 16.

– Forskjellen på tap og seier er vel fire og ti poeng (ned til Bryne). Det sier seg selv at en seier vil bety mye, for da skal Bryne få det vanskelig med å ta oss igjen, sier Tom Nordlie til Dagsavisen.

Han peker på Bryne som et ujevnt lag så langt denne sesongen.

Les også: Skeid-tvillingenes eventyr (+)

Millioner

– Ser man på forventningene, så er Bryne et lag som har underprestert. De har 22 millioner kroner i budsjett, vi har 3,5. Men Bryne har et høyt toppnivå, det viste de ved å ta seg til kvartfinale i cupen, sier Skeid-treneren.

Han peker også på underlaget som en faktor i søndagens kamp.

– Kampen spilles på naturgress, noe vi ikke er vant til. For oss handler det om å komme opp på 85-90 prosent. Vi har i hvert fall vist at det er vanskelig å slå oss, sier Nordlie.

Skeid-spiller Tom Skogsrud sier følgende til Dagsavisen om underlaget på Jæren:

Har troen

– Matta er nok ganske fin, men gresset er en utfordring. Ballen spretter litt annerledes enn det vi er vant til. Likevel tror jeg vi skal takle det bra. Jeg håper vi klarer å dra bort dit og ta tre poeng.

Tvillingbror og lagkamerat Kim Skogsrud er sterk i troen på seier.

– Det er en vanskelig bortekamp, for Bryne har et godt lag. Men vi har øvd hele uka på hvordan vi skal håndtere dem. Det kommer til å bli en tøff og jevn kamp. Men gjør vi de tingene vi har trent på, så kommer vi til å spille en god kamp, sier han til Dagsavisen.

Les også: Nordlie overrasket over Ingebrigtsen-sparkingen (+)

Mer fra Dagsavisen