Nordlie: – Det ville vært en ære å få fortsette i Lillestrøm

Tom Nordlie var lei seg etter kollapsen i eliteseriekvalifiseringen mot Start. For Lillestrøms «redningsmann» er det ikke utenkelig å lede laget i 1. divisjon.

– Tomhet. Jeg er trist på vegne av klubben, supporterne og byen.

Slik oppsummerte Nordlie sine følelser like etter at LSK hadde rotet bort 4-0-ledelse og blitt slått ut på bortemålsregelen mot Start onsdag kveld.

Kanarifuglene skal for første gang på 45 år ikke spille i Norges toppdivisjon i fotball.

Les også: «Selv om redningsaksjonen skulle lykkes, er ikke Tom Nordlie garantert videre trenerjobb i LSK» (DA+)

– Jeg synes vi gjorde 76 fantastiske minutter. Så kommer 4-1. Og vi roper på Kippe (Frode, innbytter), for han skulle skifte. Men vi vil ikke sette inn en tredje midtstopper på 4-1, for det var den første avslutningen de hadde på mål. Vi skulle gjøre det på 4-2. Men det rakk vi ikke, sier Nordlie om den utrolige kamputviklingen på Åråsen stadion.

– Sykt

Starts Martin Ramsland scoret tre ganger på seks minutter og sendte sørlandsklubben tilbake til Eliteserien. Nordlie sier det kanskje er det «sykeste» han har vært med på.

– Det er like sykt og enda sykere enn den Start-kampen der vi mista gullet (i 2005). Da fikk vi i det minste sølv. Jeg har vært med på 5-0 med Viking mot Brann og greid det i siste kamp også, sier Nordlie og nikker anerkjennende til at onsdagens opplevelse er blant de rareste.

Trenerveteranen ble hentet inn foran kvalifiseringskampene i et forsøk på å sikre Lillestrøm fornyet kontrakt. Han vil ikke si for mye om framtiden, men avviser ikke å fortsette med LSK i 1. divisjon neste sesong.

– Det ville vært en ære. Men jeg tenker ikke på det akkurat nå, sier han.