Nå taper United mye terreng til teten

(Watford - Manchester United 3-1). José Mourinhos Manchester United gikk på sitt tredje strake tap da Watford vant 3-1 på Vicarage Road. Étienne Capoue, Juan Camilo Zúñiga og Troy Deeney ble heltene for vertene.

Av Jørn Henriksen Skjærpe

– Vi er nødt til å bli bedre i fortsettelsen, både kollektivt og spiller for spiller. Vi jaktet tre poeng etter utligningsmålet til 1-1, men vi hadde ikke flaksen på vår side i dag, sa United-manager Mourinho etter kampslutt, ifølge klubbens eget nettsted.

– Jeg føler vi var det beste laget. Selv da United utlignet, kom vi tilbake og viste hva vi er laget av. Jeg er ikke overrasket over hvor godt vi spilte, sa Watford-kaptein Troy Deeney, ifølge BBC.

Innbytter Zúñiga satte inn 2-1 sju minutter før slutt og ga med det Watford overtaket. På overtid fastsatte Troy Deeney resultatet til 3-1 fra straffemerket.

United har nå tapt to seriekamper på rad. Mourinhos mannskap tapte også 0-1 borte mot Feyenoord i europaligaen torsdag.

Rashford-mål

Resultatet gjør at United taper ytterligere terreng til serieleder og byrival City. United, som ligger på 6.-plass før resten av søndagens kamper, har nå seks poeng opp til Pep Guardiola og co. City topper med 15 poeng.

Uniteds Marcus Rashford satte inn 1-1 etter en drøy times spill søndag. Unggutten pirket ballen i mål fra kloss hold etter klabb og babb inne i Watford-boksen, og United været håp om tre poeng. Det var imidlertid Watford som sikret seieren.

Étienne Capoues 1-0-scoring kom i det 34. minutt. Anthony Martial mistet ballen ute til høyre, Daryl Janmaat slo inn til Capoue, og franskmannen dunket ballen i mål via United-keeper David de Gea. United ville ha frispark i situasjonen med Martial i forkant, men fikk ikke gehør av dommer Michael Oliver.

Gigasjanse

Tidligere Lyn-spiller Odion Ighalo fikk en utrolig mulighet til å sende Watford i føringen etter 13 minutters spill. En kollisjon mellom United-stopper Chris Smalling og David de Gea serverte Watford-spissen en gyllen mulighet, men på åpen kasse presterte 27-åringen å skyte svakt utenfor.

United forsøkte å svare, og José Mourinhos mannskap kom til gode sjanser ved Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba før hvilen. Ibrahimovics avslutning fra kort hold og spiss vinkel gikk imidlertid i nettveggen, mens Pogbas suser fra distanse smalt i tverrliggeren og ut. Til pause gikk Watford inn med 1-0 i beltet.

Gomes-redning

Manchester United presset på for seier etter Rashfords utligningsmål etter pause, men ble stoppet av Watford-keeper Heurelho Gomes. Zlatan Ibrahimovic headet kraftfullt mot mål drøyt ti minutter før slutt, men den tidligere Tottenham-burvokteren vartet opp med en akrobatisk redning. På tampen satte altså Watford inn både 2-1 og 3-1. Deeneys mål fra ellevemetersmerket kom helt på tampen. Det var Walter Mazzarris første hjemmeseier for vepsene.

Watford har sju poeng etter fem spilte seriekamper, to poeng færre enn United. (©NTB)

Watford – Manchester United 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Étienne Capoue (34), 1-1 Marcus Rashford (62), 2-1 Juan Camilo Zúñiga (83), 3-1 Troy Deeney (str. 90).