Nå scorer Rashford på landslaget også

(England - Australia 2-1). Marcus Rashford brukte kun 139 sekunder på å score i sin debut for England da «Three Lions» slo Australia 2-1.

Av Anders Møllersen

Uniteds 18-årige stjerneskudd har hatt en uvirkelig sesong. Først debuterte han i europaligaen med to scoringer før han markerte seg i sin Premier League-debut med like mange scoringer. Deretter scoret han i sitt første Manchester-derby.

Det har ikke gått ubemerket hen og fredag fikk han sin debut for landslaget i privatlandskampen mot Australia. Og spissen brukte i underkant av tre minutter på å score også i sin debut med flagget på brystet. Et innlegg via en Australia-forsvarer endte i beina på unggutten som banket ballen i mål til 1-0.

– Det er utrolig egentlig, sa landsmann Jordan Henderson om Rashfords sesong etter kampen.

– Det er sesongen han har hatt. Han har ingen frykt og vil ha ballen hele tiden. Han har alt. Han er god med ballen, har gode bevegelser og avslutninger som er meget gode til å være en ung gutt, sa Henderson.

Rooney doblet

Rashford, som fikk sjansen fra start i Daniel Sturridges skadefravær, spilte en god kamp fram til han ble tatt av banen etter 63 minutter. Hans gode kamp gjør det vanskelig for Roy Hodgson å utelate han fra den endelige troppen som reiser til EM i Frankrike. Ti minutter før Rashford gikk av banen, hadde veteran Wayne Rooney doblet ledelsen med en klinisk avslutning alene med keeper.

Uheldig Dier

Tottenhams Eric Dier kom inn på stopperplass for Chris Smalling etter 73 minutter, men brukte kun to minutter på å sette ballen i eget nett. Dier valgte å forsøke å stupheade et lavt innlegg, men det som var ment som en klarering endte i stedet opp i mål bak en utspilt Fraser Forster. (©NTB)

Landskamper fotball menn fredag:

England – Australia 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Marcus Rashford (3), 2-0 Wayne Rooney (55), 3-0 Eric Dier (selvmål 75).

Irland – Nederland 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Shane Long (30), 1-1 Luuk de Jong (85).

Kroatia – Moldova 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Andrej Kramaric (9).

Nigeria – Mali 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 Kelechi Iheanacho (77).

Nord-Irland – Hviterussland 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Kyle Lafferty (7), 2-0 Conor Washington (45), 3-0 Will Grigg (88).

Slovakia – Georgia 3-1 (1-0)

Mål: 1-0 Adam Nemec (5), 2-0 Nemec (57), 3-0 Adam Zrelak (70), 3-1 Levan Kenia (72).

Tsjekkia – Malta 6-0 (3-0)

Mål: 1-0 Jaroslav Plasil (15), 2-0 Milan Skoda (21), 3-0 Roman Hubnik (40), 4-0 David Lafata (74), 5-0 Tomas Necid (81), 6-0 Patrick Schik (90).