Nå er Grorud serieleder igjen

(Odd 2. lag - Grorud 1-2). Da Kjelsås tapte i helgen, benyttet Grorud sin kamp til å innta tabellteten igjen i 2. divisjon mandag kveld.

To minutter før føll tid fikk Grorud frispark ute på kanten. Stillingen var 1-1. Alle ventet et innlegg fra Kevin Mankowitz, men ballen føk rett i mål bak en forfjamset Odd-keeper Egil Selvik.

Seiersgoalen var helt fortjent etter at den samme Selvik hadde levert et par sterke redninger etter pause. Mankowitz, som kom tilbake fra Skeid foran denne sesongen, ble dermed matchvinner på det ideelle tidspunktet. Dermed skapte han maksimal oppmersomhet foran toppkampen mot Åsane på Grrud lørdag ettermiddag.

Med Grorud-seier der er Bergenslaget kanskje hektet av i opprykkskampen.

Men det var Odd som tok ledelsen på Skagerak arena da unggutten Markus Kaasa trillet inn 1-0 etter et en elegant kombinasjon i Odd-angrepet.

Men etter pause var det Grorud som viste mest og skapte flest sjanser. Oliver Valaker Edvardsen utlignet etter 56 minutter før Grorud satte inn sluttspurten. Og det lyktes altså helt til slutt.

Lørdag tapte daværende tabelleder Kjelsås sin kamp helt på tampen mot Elverum (2-3). Mandag svarte Grorud med seier også i sluttminuttene.

Det er disse marginene som kan avgjøre opprykket til slutt.

Tabelltoppen nå: Grorud 36 poeng, Kjelsås 33, Åsane 31. Alle lagene har spilt 17 kamper.

2. divisjon, avdeling 2 mandag:

Odd 2 - Grorud 1-2 (1-0)

Skagerak arena: 92 tilskuere.

Mål: 1-0 Markus Kaasa, 1-1 Oliver Valaker Edvardsen (56), 1-2 Kevin Mankowitz (89).