Sport

Myrhol: – Vi var et skritt bak hele kampen

Norge-kaptein Bjarte Myrhol (36) var «megaskuffet» etter 22-31-tapet for Danmark i VM-finalen. Veteranen mente det ikke var noe å utsette på forberedelsene

– Danskene bare malte og malte på og kom flere og flere mål foran. Vi var et skritt bak gjennom hele kampen. Jeg er megaskuffet over både resultat og prestasjon, sa Myrhol til NTB etter nederlaget.

Veteranen var som resten av den norske troppen svært skuffet. For annen gang på rad ble det finaletap i VM. Nå, som sist (Frankrike), ble det mot vertsnasjonen. Norge ble rundspilt av Danmark i Herning.

Myrhol klarte ikke peke på noe galt med måten Norge angrep kampen.

– Jeg har fått spørsmålet noen ganger om årsaken til at det ble slik. Det føltes ordentlig bra inn til kampen, så det var ingenting med forberedelser eller noe som personlig var feil. Jeg har sovet godt og følte meg ordentlig klar, sa 36-åringen.

Riktignok fikk Norge en oppløftende start på kampen og ledet 3-2. De hang med et par minutter til, før danskene reiste ifra og kunne juble for gull.

– Vi fikk aldri stoppet det danske systemet. Vi klarte heller aldri å sette et godt nok etablert angrep. Kontringsspillet var egentlig bra, oppsummerte Myrhol. (NTB)

Mer fra Dagsavisen