Sport

MS sjokkerte Storhamar, nå venter Grüner

MS imponerte, og slo Storhamar torsdag. Nå må snubletråden unngås.

22. oktober vant Manglerud Star 3–2 hjemme mot Storhamar. Fire dager senere fikk de smake sin egen medisin i Grünerhallen, og tapte 3–2. Nå må den samme feilen unngås.

For historien er ganske lik. Torsdag vant MS sin andre av to mulige på egen is mot Storhamar. Denne gang 4–2. Tre dager senere venter Grüner (søndag).

Nå må Manglerud Star unngå å snuble igjen.

I torsdagens kamp sto andrekeeper Ole Morten Furseth fram, etter at førstekeeper Brent Moran ble skadet i tirsdagen 4-2-tap mot Frisk Asker. Etter kampen var han klar på at Grüner også vil bli en tøff oppgave.

– Den blir kjempeviktig, så vi kan ikke suge for lenge på den karamellen her. Vi har match på søndag igjen, og det blir et tøft oppgjør. Grüner har vært gode på hjemmeis, så det blir ikke noe lett match det heller, slo han fast.

Manglerud Star kjemper en spennende kamp om å nå sluttspillet denne sesongen. Etter en trang start har det virkelig begynt å løsne, og laget står nå med tre seire på de fire siste kampene. I øyeblikket ligger Narvik, på den siste sluttspillplassen, fire poeng foran MS, som har spilt en kamp mindre. PS. MS slo Grüner hele 7–1 på egen is, sist lagene møttes.

Mer fra Dagsavisen