Sport

Møller Dæhli ferdig for sesongen

Sesongen er etter alt å dømme over for Mats Møller Dæhli. Men landskampene i juni er innen rekkevidde.

Av Øystein Bjerkestrand

Freiburg-ledelsen vil gi Mats Møller Dæhli ro til å bli helt frisk fra jumpers knee-problemene. Det betyr at 20-åringen etter alt å dømme har spilt sin siste kamp denne sesongen.

Det er Sporten.com som har pratet med kommunikasjonssjefen i Freiburg, Rudi Raschke. På spørsmål om Møller Dæhli er ferdigspilt for sesongen, svarer han følgende:

– Vi er ikke helt sikre på hvor lang tid det tar, men det ser slik ut. Både vi og spilleren må ha tålmodighet. Treneren vet at han kan bli en veldig viktig spiller for oss, og vi er veldig glade for at han kom hit, sier Rudi Raschke.

Landslagsspilleren ble hentet til den tyske klubben fra Cardiff i januar, men har vært skadeplaget under hele oppholdet. Nordmannen har kun fått to kamper fra start i ligaen. Dæhli hadde noen reservelagskamper i beina da han spilte landskamp for Norge mot Kroatia i slutten av mars. Norges neste EM-kvalifiseringskamp spilles i juni. Det er uklart om han blir klar til da.

Dæhli spilt i ungdomsårene for Manchester Uniteds U19- og reservelag, før Ole Gunnar Solskjær hentet han til Molde. (NTB)

Mer fra Dagsavisen