Sport

Moesgaard og Hammer blir med Kåffa videre

En underskrift fra kaptein Jørgen Hammer var høyt oppe på trener Jørgen Isnes' julegaveliste. Det fikk han, og samtidig er det også klart at Yannis Moula og Emmanuel Troudart forlater klubben.

Jørgen Hammer kom til KFUM Oslo før 2016-sesongen, og har etablert seg som en av klubbens aller viktigste spiller siden det. Kapteinen, som har vært ute med skade de siste kampene, har vært på utgående kontrakt denne sesongen, men nå har Hammer signert under på nok ett år på Ekeberg.

– Jeg har valgt å ta et år til for å bidra og bli med på det prosjektet som jeg har vært del av en god stund, og jeg har fortsatt troen på dette prosjektet, sier Hammer til KFUMs hjemmesider.

– Hammer har hatt en bunnsolid sesong. En bauta bak der. Han er en leder, men på sin måte. Blant annet gjennom viktig mesterlære ute på feltet. Han er en viktig brikke i den videre utviklingen av lag og klubb, sier Isnes.

Kåffa-treneren kan også glede seg over at Johannes Moesgaard, som kom inn på trenersiden i sommer også blir med videre.

– Det er en god energi klubben som gjør at jeg har gledet meg veldig til å gå på jobb. Her er en en ambisiøs, sulten og spennende spillertropp med et profesjonelt og hardtarbeidende støtteapparat. Ellers har jeg bare positive ord å si om klubbledelse, supportere og frivillige, sier Moesgaard til Kåffas hjemmesider.

Les også: Trenerlegenden fortsetter og vil få Røa opp igjen til Toppserien (+)

To mann forlater klubben

Samtidig bekrefter klubben at både Yannis Moula og Emmanuel Troudart forlater klubben.

– Yannis har lekenheten alle burde kjenne på når de spiller fotball. I tillegg har han kanskje den beste timingen på løp og gjennombruddskraft i dagens tropp. Yannis har vært med på profesjonaliseringen fra dag en, men nå skilles være veier. Det er alltid litt tungt, det, men jeg tror dette er bra for Yannis. Vi vil følge med på utviklingen og som alltid står dørene oppe i Kåffa-hallen ved en senere anledning, sier Isnes om 22-årige Moula som forlater klubben etter åtte år.

Troudart kom på sin side til Kåffa før 2019-sesongen, og stopper med det på to sesonger og 30 kamper i klubben.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i KFUM. Jeg har lært mye både som fotballspiller og menneske. Jeg har møtt utrolig mange flotte folk, og det er jeg veldig takknemlig for, sier Troudart til klubbens hjemmesider.

Les også: Nå henter VIF norsk-islandsk talent: – Fristet veldig å komme tilbake

Mer fra Dagsavisen