Mats Zuccarello: – Må begynne å ha det gøy

Foran nattens kamp mot Vancouver Canucks har Mats Zuccarello gått seks kamper uten poeng. Han savner gleden som fikk ham til å starte med ishockey.

– Jeg må få selvtilliten opp, slutte å bekymre meg for alt og begynne å ha det gøy igjen, sier Zuccarello til Grand Forks Herald.

– Jeg tror de fleste av oss startet med hockey fordi det var gøy.

Zuccarello er inne i sin lengste poengtørke siden han signerte for Minnesota Wild i fjor sommer. Det har gått seks kamper siden hans siste poeng på isen.

– Vi er mennesker. Når selvtilliten går ned, går alt galt. Du prøver å gjøre de rette tingene, men det ender opp med å bli feil.

Zuccarello har totalt 14 mål og 16 assist denne sesongen, men står uten poeng i de to kampene Wild har spilt mot Canucks. Natt til torsdag møtes lagene igjen i Vancouver.

– Når jeg er på det punktet der jeg gir meg selv skylden for alt, blir det vanskelig. Jeg må komme meg bort derifra, sier «Zucca».

– Det handler om å score et mål, føle seg som en del av spillet og få momentum. De fleste spillere går gjennom perioder der ting ikke går som ønsket. Du må være positiv, ha det gøy og vite at det vil snu.