Sport

Matchvinneren: – Jeg er glad for konkurransen i laget

Vålerenga benyttet for første gang i sesongen alle fem mulige bytter mot Viking. Blant de fem var matchvinner Deyver Vega.

INTILITY ARENA (Dagsavisen):  Deyver Vega scoret for første gang på over et år og ble matchvinner mot Viking lørdag. Costaricaneren fikk en kneskade i mai i fjor, og forteller om en mer varsom spillestil i 2020 for å ikke bli skadet igjen.
– Jeg er nødt til å ta hensyn til kneet, slik at jeg ikke blir skadet igjen. Det er første gang på tre år hvor jeg har hatt en god pre-season, og jeg føler meg veldig bra nå, forteller Deyver Vega til Dagsavisen i mediesonen etter kampen.

– Fantastisk følelse

Vega var VIF-spilleren som fikk ballen i drømmeposisjon få minutter før slutt. Costaricaneren sendte Vålerenga til himmels, og sørget dermed for årets første hjemmeseier. 
– Det er en fantastisk følelse å være matchvinner. Som alltid er det viktigste å vinne, og lagets prestasjon på banen. Men det er selvfølgelig veldig deilig å score det avgjørende målet, sier Vega.

Glad for konkurranse

Vega uttaler seg i mediesonen som en spiller som setter laget foran seg selv. Kantspilleren roser lagkameratene og liker konkurransen om plassene i laget.

– Jeg jobber hardt for å starte kampene, men nå er det jo så mange kamper av gangen. Det er ikke alle som kan starte og spille alle kampene, så derfor er det fantastisk med konkurransen vi har i laget.

Costaricaneren trekker frem flere av lagets unge talenter, som fortsetter å utfordre de mer etablerte spillerne i laget.

– I dag gjør for eksempel Osame (Sahraoui) en veldig god kamp, og jeg er veldig glad på hans vegne. Felix (Horn Myhre) er også god når han kommer inn til pause. Vi har mange gode spillere i troppen, og det viktigste er at de gjør at for klubben, avslutter Deyver Vega.

Mer fra Dagsavisen