Manglerud Star vant på sudden

(Narvik - Manglerud Star 1-2 e.f.). Manglerud Star tok turen opp til Narvik vel vitende om at tap for nykommeren gjorde at de kunne se langt etter sluttspillplass.

Jumboplasserte Manglerud Star tok torsdag turen til Narvik for skjebneoppgjør mot det nyopprykkede laget som har tatt GET-ligaen med storm. Før sesongen ble det spådd at den siste sluttspillsplassen i årets eliteserie ville stå mellom nettopp Manglerud Star og Narvik, men etter 18 kamper skiller det allerede 14 poeng i favør Narvik.

Derfor var kampen meget viktig for Manglerud Star, i deres kamp for å hente igjen Narviks forsprang. Den første perioden var så jevn som man kunne få det, uten scoringer, og med 14 skudd til hvert av lagene.

Manglerud Star tok så over kommandoen i midtperioden, godt hjulpet av Narviks to tominuttere. Det gjorde at gjestene festet grepet på kampen, og hadde nesten dobbelt så mange skudd som vertene. Likevel endte også midtperioden uten mål.

Vi måtte vente helt til det hadde gått tre minutter av den tredje perioden før vi fikk den første scoringen i Nordkraft Arena, og den var det hjemmelaget Narvik som sto for. Kalvis Ozols sendte hjemmelaget i ledelsen, og det så lenge ut til at Narvik skulle sikre seieren på hjemmebane.

Craig Joseph Puffer og M/S ville det derimot annerledes, da han utlignet med drøye tre minutter igjen av kampen. Det gjorde at lagene måtte ut i sudden death, og der var det Hakon Thomas Nilsen som satte inn den avgjørende scoringen for Manglerud Star som dermed fikk med seg det ekstra poenget hjem i bagasjen.

Seieren gjorde at Manglerud Star passerte Grüner på tabellen, og selv om de grønnkledde ikke lenger er tabelljumbo er det fortsatt 13 poeng opp til Narvik på plassen foran M/S.

Narvik – Manglerud Star 1-2 e.f. (0-0, 0-0, 1-1, 0-1)

Nordkraft arena: 671 tilskuere.