Manglerud Star ga fra seg ledelsen og tapte for Frisk

(Frisk Asker – Manglerud Star 4-2) Joachim Lunde Hermansen ga MS ledelsen før det var spilt ti minutter, men to mål og en målgivende pasning fra Hampus Gustafsson bidro til å snu kampen og gi Frisk seieren i Askerhallen.

Hampus Gustafsson førte an med to mål og en assist da Frisk Asker slo Manglerud Star 4-2 og tok seg opp i rygg på serieleder Vålerenga i eliteserien ishockey.

Frisk tok sin fjerde seier og har like mange poeng som Vålerenga, men med en kamp mer spilt. Manglerud Star vant skuddstatistikken 34-33, men Henrik Fayen-Vestavik i Frisk-målet bidro til seieren med 32 redninger.

Gjestene hang godt med, men Gustafsson punkterte kampen i spill fem mot tre i siste periode.

Da hadde Joachim Engebråten Hermansen tent et lite håp for MS med sin redusering til 3-2, men det skulle altså ikke bli noe mer enn et trøstemål for Manglerud Star.

Neste kamp for MS nå er hjemme mot Sparta førstkommende søndag klokken 17.00.