Manchester United ønsker å snappe Matthijs de Ligt foran nesa på Barcelona

Manchester United skal være villige til å punge ut for den 19 år gamle Ajax-kapteinen Matthijs de Ligt.

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United må på spillerjakt i sommer, og en av de heteste spillerne på markedet er den 19 år gamle Ajax-stopperen Matthijs de Ligt.

Unggutten har lenge vært linket til Barcelona, men ifølge den engelske avisen The Mirror skal forhandlingene ha stoppet opp fordi den spanske storklubben ikke ønsker å betale nederlenderens omstridte agent Mino Raiola 12 millioner pund.

Klare til å betale

Dermed ser det ut til at en eventuell overgang til katalanerne er satt på vent. Det gjør at flere klubber har meldt seg på i kampen om Ajax-kapteinen som ble kåret til årets spiller i Nederland denne sesongen, og som var med å ta Ajax til en sensasjonell semifinale i Champions League.

Et av lagene som gjerne ønsker seg De Ligt er Manchester United. Ifølge The Mirror er Manchester United klare til å legge mer penger på bordet enn noen annen klubb for å sikre seg stortalentet. Overgangssummen skal være på 70 millioner pund, samt en ukelønn på 350.000 pund.

Ønsker Champions League-spill

Det eneste skjæret i sjøen for Solskjær er at De Ligt gjerne vil spille Champions League-fotball. Det får han ikke under Ole Gunnar Solskjær kommende sesong. Men Riola skal visstnok presse hardt på for en overgang til de røde djevlene. Også lagkamerat i Ajax, og tidligere United-spiller Daley Blind, har anbefalt unggutten å ta turen til England.