Manchester United lekte seg til storseier mot Norwich

Manchester United hadde ingen problemer med å slå tabelljumbo Norwich i lørdagens møte på Old Trafford. Solskjærs menn stoppet ikke før det sto 4-0.

United-manager Ole Gunnar Solskjær har all grunn til å smile etter lørdagens nedsabling av tabelljumbo Norwich. For det var noen lekende røde djevler Solskjær hadde sendt utpå gresset, og de ga seg ikke før det sto 4-0 på måltavla.

Marcus Rashford (2), Anthony Martial og Mason Greenwood scoret målene i en kamp Solskjærs menn dominerte fra første til siste minutt.

United tok ledelsen etter knappe halvtimen på Old Trafford. Juan Mata serverte Rashford på ekte hovmester-vis. Fra kloss hold hadde den engelske landslagsspissen ingen problemer med å sende hjemmelaget i føringen.

Norwich eneste og største sjanse i kampen kom like før pause. Kun en fabelaktig redning fra United-keeper David de Gea hindret skuddet fra Todd Cantwell i å gå i mål.

Anonym Tettey

Etter pause doblet Rashford ledelsen fra straffemerket etter at Krul hadde lagt Brandon Williams i bakken etter 52 minutter. Kun tre minutter senere satte Martial inn Uniteds tredje mål. Igjen var servitør Mata nest sist på ballen. Spanjolens innlegg ble stanget i mål av en umarkert franskmann.

Gjestene hadde lite å by på i annen omgang. En ellers anonym Alexander Tettey forsøkte seg fra rundt 30 meters hold, men sendte skuddet langt utenfor.

Da var det mer snert i skuddet til Mason Greenwood kvarteret før full tid. 18-åringen trakk med seg ballen mot venstre før han fra 19 meters hold plasserte ballen i motsatt hjørne.

Da sto det 4-0 på Old Trafford.

Himmelhøyt over

Seieren kunne fort ha vært større. Bare minutter i forkant av Greenwoods scoring fikk Brandon Williams muligheten på blank kasse. Men fra én meters hold satte 19-åringen ballen himmelhøyt.

Gjestene forsøkte seg meg en liten sluttspurt, men United hadde full kontroll på «The Canaries». Dermed vant United kampen og Solskjær gikk seirende ut av den «norske duellen».

Like enkelt blir det trolig ikke neste runde for United. Da venter den suverene serieleder Liverpool på Anfield. Norwich på sin side tar imot Bournemouth.