Sport

Lyn med poengtap, Frigg med stortap

(Lyn - Ørn Horten 0-0, Lokomotiv Oslo - Frigg 5-0). Lyns første kamp på Bislett i år endte uten scoring. Et riktig bilde av kampen ville vært 2-2.

Lyn er inne i en enda sesong der de vil kjempe om opprykk fra 3. divisjon, men så langt blir Vålerenga2 den store favoritten i denne avdelingen.

Søndag kunne Lyn i hvert fall sikre andreplassen på tabellen, men det gikk ikke. 20 minutter før slutt fikk Lyn annullert en scoring som mange stusset over, og laget hadde store sjanser til å avgjøre kampen.

Men Ørns keeper Jorge Vieira kan vel få bestemannsprisen sammen med sin kollega på den andre siden, Lyns Orhan Simsek. Ikke minst hadde Lyns kaptein Benjamin Nessjø Nyheim noen farlige avslutninger.

Men den største, utenom Lyns annullerte scoring hadde Ørn Horten før pause da de var alene med keeper.

Med poengtapet er Lyn fem poeng bak lederlaget Vålerenga2 med like mange spilte kamper. VIF2 møter Mjøndalens 2. lag borte mandag.

Den store positive overraskelsen i denne avdelingen er Lokomotiv Oslo som vant sin andre kamp på rad med 5-0. Søndag var det Frigg som ble utklasset på Marienlyst etter scoringer av Mika Mykkeltvedt, Sander Djupvik, Kjetil Steinsvik Paulsen og Skade Simonsen Lehland. Den siste scoringen var selvmål.

Frigg var en scoring unna opprykk i fjor, i år har starten vært langt tyngre. Laget har bare to seire på sju kamper og er så langt hektet av i tetkampen.

Resultater 3. divisjon, avdeling 2 i helgen:

Søndag: Lyn - Ørn Horten 0-0, Lokomotiv Oslo - Frigg 5-0, FK Tønsberg - Ready 0-0, Ullern - Drøbak/Frogn 2-0.

Lørdag: Grei - Follo 1-1, Halsen - Norild 9-1.

Mer fra Dagsavisen