Sport

Lite ferie for Isnes' utvalgte

KFUM går ut til ferie med et skuffende tap mot Ull/Kisa, men Isnes hyller likevel mannskapet sitt. Og spillerne hans skal fortsatt være skarpe når høstsesongen starter.

KFUM-trener Jørgen Isnes var skuffet etter søndagens kamp mot Ullensaker/Kisa, som endte med et 2-4-tap på Jessheim etter mye slurv fra gjestene. Likevel er det viktig å ikke glemme resultatene fra tidligere kamper i ferien, mener Isnes.

– Spillerne har vært lojale mot kamplanen hele sesongen, de har vært fantastiske og det hyllet jeg dem for i garderoben etter matchen. Denne her kan vi bare sette strek over. De har gjort en fantastisk vårsesong og det må vi ikke glemme når vi går i ferie, forteller KFUM-treneren til Dagsavisen.

Les også: Isnes var knallsint i pausen (DA+)

Viktig med hvile

KFUM-spillerne og Isnes går nå ut i ferie fram til første trening onsdag 11. juli. Sett bort fra et hardt egentreningsprogram fra trener Isnes, er det er viktig for spillerne å hvile godt de neste dagene, etter flere kamper på kort tid.

– Jeg har sagt at de skal ta seg helt fri i to dager og da trenger de ikke å trene eller noe, slik at de får hentet seg litt inn. Så har de fått et tøft program for resten av ferien, forteller Isnes.

Les også: Skeid tar ferie med åtte kamper uten seier (DA+)

Vil bevare sin posisjon

KFUM ligger nå på 5. plass med 23 poeng, seks poeng bak serieleder Aalesund.

Hva tenker du om mulighetene for enda et opprykk?

– Vi snakker ikke om opprykk. Vi vet at det er såpass tett og jevnt i Obos-ligaen, og plutselig kan du få noe tap. Målsettinga er å bevare posisjonen i ligaen og det tror jeg vi har veldig gode muligheter til å nå, så kan man justere den etter hvert når man kjenner at den er helt klar, smiler Isnes.

KFUM får en tøff start etter ferien mot Aalesund på Ekeberg i seriens 14. runde.

Mer fra Dagsavisen