Layouni nærmer seg Vålerenga

Kantspilleren Amor Layouni (28) blir i løpet av kort tid presentert som ny VIF-spiller, melder VG. Den tidligere Bodø/Glimt-profilen koster klubben tre millioner, ifølge avisen.

Den tunisiske angriperen kjøpes fri fra gamleklubben Pyramids for tre millioner kroner. Han vil få en årslønn på rundt en million kroner i Vålerenga, skriver VG.

Les også: VIF-profil om Layouni-signeringen: – Vanvittig spennende. Han blir et farlig våpen for oss (+)

Amor Layouni som spilte for Bodø/Glimt i 2019-sesongen, skal ifølge avisen ankomme Oslo mandag og bli presentert som Vålerenga-spiller i løpet av kort tid. Man må derimot ta hensyn til gjeldende norske koronaregler.

Prosessen med å signere venstrevingen har vært både komplisert og langvarig. Først måtte svensk-tunisieren bli enig med sin egyptiske klubb Pyramids om en sluttpakke. Dette skal nå være i orden.

Også Nettavisen, i en kommentar av Morten Pedersen, skriver at Layouni er VIF-klar. Dagsavisen skrev forrige uke om at den tidligere Glimt-spilleren nærmet seg VIF, som jakter offensive erstattere etter at Bård Finne, Matthias Vilhjalmsson og Benjamin Stokke forsvant ut portene på Valle.

Saken oppdateres

Les også: VIFs kantjakt intensiveres (+)