Sport

Lagkameratene barket i hop

(Aston Villa - West Ham 0-0). Verken Aston Villa eller West Ham maktet å score, og det var en internt tvist mellom to av Aston Villas spillere som skapte mest baluba.

Aston Villas assistenttrener John Terry var bare en av dem som ristet på hodet da Tyrone Mings og Anwar El Ghazi barket sammen noen minutter før pause. De var oppe og nikket med hverandre, men ble holdt fra hverandre av øvrige lagkamerater og det endte uten at noen av dem ble skadd.

Uansett hører det med til sjeldenhetene at lagkamerater ryker i hop på dette viset foran åpent kamera i et TV-sendt Premier League-oppgjør.

Aston Villa gikk av banen uten å slippe inn baklengsmål for annen gang denne sesongen, men de har likevel åpnet ganske tamt. De har startet med én seier, en uavgjort og tre tap etter opprykket til Premier League og er plassert fjerde sist med skarve fire poeng.

West Ham hadde sjansen til å komme opp på 3.-plass med samme poengsum som sist sesongs serievinner Manchester City, men i stedet ble de liggende på 8.-plass med åtte poeng.

Aston Villa er ikke enkle å slå på Villa Park. De har kun to tap på sine 19 siste hjemmekamper (8-9-2).

West Ham fikk Arthur Masuaku utvist i det 67. minutt og måtte avslutte kampen med ti mann.

Mer fra Dagsavisen